Normalde konuları keyifle okurum cevap yazmam cunku kendı forumuma dahi konu acmaya usenen birisiyim yapım boyle maalesef her ne kadar beğenmesemde, ancak baslık güzel bende bir kac sey eklemek ısterım,
Öncelikle kesınlıkle forumlar öldü bitti geberdi olayına katılmıyorum aranan bilginin olduğu hiçbir platform ölmez, yapay zekada bir gecmıs bulamazsınız ama nette bugun size lazım olan bir bilgiyi aradıgınızda tecnopat techolay SDN r10 v.b gibi forumların karsınıza cıktıgını yasanan o sorunu daha once baskasının yasadıgı konuyu ve cozumu gorebılırsınız.
Kesinliklikle sektörünüz niş olmalı yani kategorisel bir alan olmalı, örneğin bir telefon markası forumu ya da otomobil markası forumu ya da bir yapay zeka forumu vs vs bu iş kesınlıkle sabır istikrar ve yatırım isteyen bir iş, sacma sapan temalar ve domainler üzerinde vakıt kaybetmeden gerekırse default temada kalarak reklam tanıtım ıcerık gibi seylere ağırlık vererek başarı elde etmeme şansınız yok.
Benim gibi güzel bir alan adı buldum forum yapatım güzel bir tema cıktı forum yapayım onun forumu nasıl olmaz bunun forumu nasıl yapılmaz düşüncelerınden uzak durun 4-5 senem çöp oldu gitti.
1 tane forum yapın ona bakın besleyın büyütün, forumu yenı doğan bir bebek ya da yeni ekilen bir tohum gibi düşünün elbet yürüyecek koşacak ya da meyve verecektir burada istikrar sabır ve içerik reklama yine vurgu yapmak istiyorum.
Vbulletin zamanı forumların populer oldugu donemden daha ziyade forum çöplüğünün olduğu bir zamandı /forum ları unutmadık, aynı donemı wordpress te yaşadı.