Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

R10 Vs Zyrein Tartışması Hakkında Görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apyazılım

Banned
Yasaklı
SMS onaylı
Kullanıcı
( Şahsi Düşüncem )

Merhaba arakdaşlar malum Türkiyede şuanda en çok üyesi ve aktif olan webmaster forumu R10. Fakat yakınlarda açılan bir webmaster platforumu olan Zyrein R10 rakip oldu ve bana göre gayet başarılı hoş bir forum kurmuşlar light temada eklenirse dahada güzel bir forum olacağını düşünüyorum

Fakat bu Zyrein açılınca şöyle bi durum oluştu R10 yönetimi Zyrein kayıt olan kullanıcıları kendi forumlarında banlamaya başladılar . Nekadar etik ve doğru oşduğu tabi tartışılır. Ama bana göre böyle bir hakları yok kullanıcı istediği web siteye üye ve ya abone ola bilr. R10 alınan üyleikler unutmayalım ki ücretli yanı para verip alınıyor. Malesef banlanınca iade de söz konusu değil. Hala R10 yönetimi bu konuda bir açıklmada bulunmadı.

1716640224634.png

Zyrein yönetimi ise bu konuya şöyle bir cevap verdi :

Screenshot-20240528203517.png

Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir.

Unutmayın amaç kimeseyi kötülemek ve övmek değildir. Herkes şahsi düşüncesini paylaşıyor. Propaganda yapılmazsa sevinirim.

Bu kararı R10 için bende doğru bulmadım. Sonucunda kimse, kimsenin nereye üye olacağına karışamaz. Yeni forum olan zyrein'den sizin sayenizde haberim oldu, biraz baktım da gayet güzel modern bir sistem olmuş sadece siyah tema, aşırı siyah olmuş. Onun dışında gayet güzel gözüküyor.

Adam r10 diye reklam verirse? size? etiklik nerede? adam yıllarını versin, gecesini gündüzüne katsın ve birşeyler yapıp hem forum hemde oradaki kullanıcılar için gelişmeler/geliştirmeler yapsın? ne olduğu belirsiz biri çıkıp, r10 diye reklam versin? etiklik? öncesini bilin diye yazdım. Bu adı geçen forumu ben arattırdım adam ads ye r10 diye reklam vermiş, sorsan bilerek yapmadım diyecek, sizce bunu yermiyiz?

bide ne rakibi arkadaş? neyi düşünüyorsunuz anlatıyorsunuz yada anlamıyorsunuz? xenforo'da tek olan xenforo.gen.tr olduğu gibi, webmaster forumunda'da r10. bunu anlamayacak ne var?

Adam r10 diye reklam verirse? size? etiklik nerede? adam yıllarını versin, gecesini gündüzüne katsın ve birşeyler yapıp hem forum hemde oradaki kullanıcılar için gelişmeler/geliştirmeler yapsın? ne olduğu belirsiz biri çıkıp, r10 diye reklam versin? etiklik? öncesini bilin diye yazdım. Bu adı geçen forumu ben arattırdım adam ads ye r10 diye reklam vermiş, sorsan bilerek yapmadım diyecek, sizce bunu yermiyiz?

bide ne rakibi arkadaş? neyi düşünüyorsunuz anlatıyorsunuz yada anlamıyorsunuz? xenforo'da tek olan xenforo.gen.tr olduğu gibi, webmaster forumunda'da r10. bunu anlamayacak ne var?
Hocam ads reklam farkındaysanız parayla yapılan birşey ve raklam çıkan kişi istediği anahtar kelime ile reklam çıkar. Bu piyasda bir çok kişi tutmuş web site isimleri ile reklam çıkıyor. Örnek Poyraz hosting diye arattığınızda da farklı hosting firmaları çıkıyor. Yani hocam kısaca etik olmaya bilir ama adam karalama kanpanyası yada foruma gelen R10 üyelik sildirsin demiyor

Hocam ads reklam farkındaysanız parayla yapılan birşey ve raklam çıkan kişi istediği anahtar kelime ile reklam çıkar. Bu piyasda bir çok kişi tutmuş web site isimleri ile reklam çıkıyor. Örnek Poyraz hosting diye arattığınızda da farklı hosting firmaları çıkıyor. Yani hocam kısaca etik olmaya bilir ama adam karalama kanpanyası yada foruma gelen R10 üyelik sildirsin demiyor
tabiki ama? patentli bir ismi çıkamaz. Bu etik değildir. örnek veriyorum sen geçen bi şey yapmıştın? renkli menkli böyle acayip hoşuma gitmişti onu ben başka forumda kullanıp ben yaptım desem? ne olur?

tabiki ama? patentli bir ismi çıkamaz. Bu etik değildir. örnek veriyorum sen geçen bi şey yapmıştın? renkli menkli böyle acayip hoşuma gitmişti onu ben başka forumda kullanıp ben yaptım desem? ne olur?
Hocam ama adamlar R10 biz kurduk demiyor ki fark bu. Sadece webmaster konusunda aratılanlar arasında yer olduğu için anahtar kelime olarak kullanmış

Hocam ama adamlar R10 biz kurduk demiyor ki fark bu. Sadece webmaster konusunda aratılanlar arasında yer olduğu için anahtar kelime olarak kullanmış
yok yahu yalan konuşuyor ben bizzat gördüm, adam r10 yazıp webmaster forumu yazmıştı, hatta yönlendirdiği adreste de ufak karalayan kelimeler sarf etmişti. Şimdi konuşturmasın. Bu adamın karşısında çocuk yok.

yok yahu yalan konuşuyor ben bizzat gördüm, adam r10 yazıp webmaster forumu yazmıştı, hatta yönlendirdiği adreste de ufak karalayan kelimeler sarf etmişti. Şimdi konuşturmasın. Bu adamın karşısında çocuk yok.
Olabilr onları görmedim ama öyle bi durum varsa web arcihvde mutlaka kaydı vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri