Neden halen forum sitesi açılıyor?

Ads den dönüş olmaz, ücretli ekip tutup kaliteli içerik sosyal medya reklamı (hedef kitle çok önemli) sonrasında izle ve gör 😅 önemli olan o paranın olması. Aklımda var böyle bir şey de o riske giresim yok 😅
Aha aslında güzel fikir ha her Birine 10k bayılsan seo alsa adsden reklam bayılsan 10 numara iş çıkar risk olmadan hayat olmaz bankadan kredi çekip sokucam ama şimdi burda forum açmam lazım ben çoğunlukla deep wepteyim alanım farklı webmaster felan anlamam

Aha aslında güzel fikir ha her Birine 10k bayılsan seo alsa adsden reklam bayılsan 10 numara iş çıkar risk olmadan hayat olmaz bankadan kredi çekip sokucam ama şimdi burda forum açmam lazım ben çoğunlukla deep wepteyim alanım farklı webmaster felan anlamam
Sağlam yazar ekibi, her birine de kaliteli içerik üretmesi için piyasanın biraz üstünde para vermen lazım baştan sağma açmasın konuları. Şöyle 5-10 kişi lazım.

Sonrasında Instagram, kitle daha çok webmaster ise LinkedIn'e reklam gibi. Çok iyi yerlere gelir.

Sağlam yazar ekibi, her birine de kaliteli içerik üretmesi için piyasanın biraz üstünde para vermen lazım baştan sağma açmasın konuları. Şöyle 5-10 kişi lazım.

Sonrasında Instagram, kitle daha çok webmaster ise LinkedIn'e reklam gibi. Çok iyi yerlere gelir.
Hocam hack forumu açsam korkum şudur ki türkiyedeki insanlar illegal faliyetlere çok meraklı ben yurt dışına kaynak veriyorum ve ülkemi miletimi seven biriyim acaba olurmu ki legal faliyet versem hack olarak

Hocam hack forumu açsam korkum şudur ki türkiyedeki insanlar illegal faliyetlere çok meraklı ben yurt dışına kaynak veriyorum ve ülkemi miletimi seven biriyim acaba olurmu ki legal faliyet versem hack olarak
İllegale karşıyım ben, daha çok kendi alanında niş bir site açabilirsin. Çok illegale kaymadan, rehber içerikler üreterek+ YouTube şeklinde iyi yerlere gelir. Önemli olan vakit ve zaman.

İllegale karşıyım ben, daha çok kendi alanında niş bir site açabilirsin. Çok illegale kaymadan, rehber içerikler üreterek+ YouTube şeklinde iyi yerlere gelir. Önemli olan vakit ve zaman.
Birde hocam benim ortamlarda çok absürt insanlar oluyor kendimi buraya çektim allahtan piskolojim bozulmuştu vallaha bunu deniyecem ben illegale şu şekilde karşıyım. Başkalarının emek verdiği ve emek harcadığı şeyleri ziyan etme konusunda çok karşıyım

Hobi benim için. Site üzerinde düzenlemeler ve eklemeler yapmayı seviyorum CSS JS vs. ile.
Birazda PhP öğrensem kafamı kaldırmam heralde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri