hackıng uzerıne 12K forumum vardı ortadan kaldırdım çünkü üyeleri tutamıyorsun ben bilgi deposu bir forum acmak ıstemıstım amacım buydu ornegın THT gibi her konuda destek ve bilgi amaclı idi saldırı timleri olmadan tabııkı tamamen yasal olmak ıstedım fakat üyeler her seferınde yasadısı datalar verıtabanları calınmıs cookie verileri gibi vs. paylasımlarda bulunuyolardı ve bunun ıy ıbir fikir olmadıgını anladım fakat illegal hackıng uzerın forum acan kısıler genelde sunlara dikkat edıyo domaın secerken Monero odeme yontemı kabul eden alan adları fırmalarını burdan alıyolar ornegın shınruju veya njella orange gibi dom alınan hosting firmaları, Sunucu konusuna gelırsek sunucuları da dmca göz ardı eden yabancı lokasyonlu hukuksal durumlarda 3. mercilere bile log vermeyen offshore sunucu satın alıyolar yani bunlardan herseyden once kendı gızlılıgınde onemlı yanı cok karısık mevzular herkes yönetemez illa bıyerden patlak verırsın. Baska alanda pasif gelir elde edeceğin forum altyapıları dusunebılırsınHocam hack forumu açsam korkum şudur ki türkiyedeki insanlar illegal faliyetlere çok meraklı ben yurt dışına kaynak veriyorum ve ülkemi miletimi seven biriyim acaba olurmu ki legal faliyet versem hack olarak