Soru hala güncel, kimse yok mu yardımcı olabilecek ?
Soru hala güncel, kimse yok mu yardımcı olabilecek ?
xenforo da unicode olarak gelmiyorsa dahil edilmemiştir. Eklenti ile alakalı bir durum değildir.Soru hala güncel, kimse yok mu yardımcı olabilecek ?

evet hocam eklenti ile ilgili bir durum değil. Ek olarak nasıl dahil edebilirim acaba ?xenforo da unicode olarak gelmiyorsa dahil edilmemiştir. Eklenti ile alakalı bir durum değildir.

Eline sağlık tepkı verdım ındıremıyorum ?eTiKeT™ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[XenGenTr] Önek sistem seçenekleri - XenForo 2 için tasarlanmış olan çeşitli önek tasarımları ile kolaylıkla öneklerini şekillendirin.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Kaynak alanında tepkiyi vermelisiniz: XF 2.2 Eklenti - [XenGenTr] Önek sistemiEline sağlık tepki verdim indiremiyorum ?
Это может произойти, если это делает сама система xenforo. Однако на данный момент плагину не имеет смысла делать это в одиночку.Привет. Планируется ли поддержка шрифта Font Awesome 5/6?
İkonlar xenforo desteklediği ikonlar ile sınırlıdır.Eklenti Fontawesome 5teki brand simgelerini çekemiyor, örneğin örnekte Instagram logosunu kullanamıyorum. @netr0n
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.