Öncelikle eklentiyi tekrar ftp içerisine atın.Ekli dosyayı görüntüle 17988Böyle bir hata aldım ve ne admin paneli nede ana sayfa çalışıyor giremiyorum ekletiniyi filezilladansildim ama bu şekilde şuan halen
src/config.php dosyasını editör yardımı ile açın ve aşağıdaki kodu ekleyip kayıt edin.$config['enableListeners'] = false;
mıkkemmmel olmuseTiKeT™ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[XenGenTr] Önek sistem seçenekleri - XenForo 2 için tasarlanmış olan çeşitli önek tasarımları ile kolaylıkla öneklerini şekillendirin.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Başarılı bir eklenti olmuşeTiKeT™ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[XenGenTr] Önek sistem seçenekleri - XenForo 2 için tasarlanmış olan çeşitli önek tasarımları ile kolaylıkla öneklerini şekillendirin.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Bu çözüldü mü? MultiPrefix kurulduğunda Prefix görünmüyor.Kullandığınız MultiPrefix eklentisini paylaşırsanız göz atarım, ancak çözüm yolunu bu eklenti ile çözüle bilceğini sanmıyorum. Göz atacağım eğer çözüm bula bilirsem, bulamazsam diğer eklenti kodlayıcısına iletmeniz gerekcek.
Lisansınız varsa Customer area loginxenforo kurulum dosyalarını nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Video izlediniz mi?bende çalışmıyor yardımcı olabilecek varmı önek ekle diyorum eklenen birşey yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.