Merhaba forumuma bir topluluk sistemi eklemek istiyorum
kullanıcıların topluluk açıp
İnsanların üye olmsı takip etmesi gibi
kullanıcıların topluluk açıp
İnsanların üye olmsı takip etmesi gibi
Forum içinde üyelerin klan oluşturabilmesinden ve başkalarının klanlara katılabilmesinden bahsediyor sanırım ben öyle anladımMerhabalar, xenforo zaten bir community sorunuzu anlayamadım.
Evet bundan bahsediyorumForum içinde üyelerin klan oluşturabilmesinden ve başkalarının klanlara katılabilmesinden bahsediyor sanırım ben öyle anladım
ben bunu kullanıyorum evet, şahsen aynı olayı araştırdım ama daha fazlası lazım. Biraz Discord ortamı gibi yapabilmemizi sağlayabilecek bir eklenti var mıdır olabildiğince?Şöyle bir eklenti var. İşinizi görür mü emin olamadım.
![]()
Social Groups for XenForo
This is a complete, fully configurable social group system that allows for group discussions, forums, event calendars and a basic group photo album. The ability to create each section of the group is fully usergroup permissions based. So if you...xenforo.com
Kullandığınız için size sormak istedim. Eklentide katıldığın grup ismini postbitde gösterme gibi bir seçenek varmı?ben bunu kullanıyorum evet, şahsen aynı olayı araştırdım ama daha fazlası lazım. Biraz Discord ortamı gibi yapabilmemizi sağlayabilecek bir eklenti var mıdır olabildiğince?
yani üyeler grup açabilsin, aynı o attığınız eklentideki her şey olsun fakat canlı olarak bir grup odasında sohbet edebilsinler vs... de olursa galiba yeterli olur. Yani o gruba bir de canlı sohbet özelliği eklemek lazım, sadece o grupta olabilenlerin görebileceği bir grup odasında.
Bir de benzer başka bir eklenti daha var. Ama zannedersem o da ilk eklenti gibi kısıtlı özelliklerle geliyor. Yine de bir göz atın derim.ben bunu kullanıyorum evet, şahsen aynı olayı araştırdım ama daha fazlası lazım. Biraz Discord ortamı gibi yapabilmemizi sağlayabilecek bir eklenti var mıdır olabildiğince?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.