Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eklenti isteği Eklenti isteğim var bulamadım

ower
Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu eklentiyi istemektedir.

ower

Aktif kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Bu eklentiyi bazı forumlarda gördüm fakat bulamadım yardımcı olurmusunuz sanırsam amacı üyelik tarihinin eskiliğine göre bir renk ekliyor +5 yıll +10 yıl vb. yardımcı olacak var mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    10.9 KB · Görüntüleme: 53

Bu konuyu açınca aslında oturdum düşündüm. Eğer bilinen bir eklentisi yoksa şu şekilde olabilir.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Öncelikle kendine gruplar oluşturucaksın. Örneğin 5 yıllık üye, 10 yıllık üye 15 yıllık üye adı altında. Yukarıdaki eklenti ile her gruba farklı avatar çerçevesi tanımlayacaksın. Kullanıcı Grupları Terfileri bölümünden terfi seçenekleri bölümünde ilgili kullanıcı grubu kategorisini seçeceksin. Üst sekmede bulunan Terfi Uygulama Durumları seçeneğine tıklayıp aşağıda bulunan "Kullanıcı en az X gündür kayıtlı ise:" seçeneğine gün olarak gireceksin ve kaydedeceksin.

Bu şekilde kullanıcı doldurduğu yıl kadar avatar çerçevesine otomatik olarak yükselmiş olacak.

Bu konuyu açınca aslında oturdum düşündüm. Eğer bilinen bir eklentisi yoksa şu şekilde olabilir.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Öncelikle kendine gruplar oluşturucaksın. Örneğin 5 yıllık üye, 10 yıllık üye 15 yıllık üye adı altında. Yukarıdaki eklenti ile her gruba farklı avatar çerçevesi tanımlayacaksın. Kullanıcı Grupları Terfileri bölümünden terfi seçenekleri bölümünde ilgili kullanıcı grubu kategorisini seçeceksin. Üst sekmede bulunan Terfi Uygulama Durumları seçeneğine tıklayıp aşağıda bulunan "Kullanıcı en az X gündür kayıtlı ise:" seçeneğine gün olarak gireceksin ve kaydedeceksin.

Bu şekilde kullanıcı doldurduğu yıl kadar avatar çerçevesine otomatik olarak yükselmiş olacak.

sağol be dostum kaç forumda aradım bi bu forum cevap verdi çok teşekkür ediyorum

sağol be dostum kaç forumda aradım bi bu forum cevap verdi çok teşekkür ediyorum

Aslında senin istediğin böyle sanırım. renklerle oynama yapabilirsin örnekteki gibi.

1721420531840.webp

message_magros şablonunda aşağıda ki alanı bul.

Kod:
<xf:avatar user="$user" size="m" defaultname="{$fallbackName}" itemprop="image" />

ile değiştir.

Kod:
<div class="xgt-avatar">
    <div class="xgt-avatar-border">
        <xf:avatar user="$user" size="m" defaultname="{$fallbackName}" itemprop="image" />
    </div>
</div>

Extra.less şablonuna aşağıdaki kodları ekle.

Kod:
.xgt-avatar{
    display: block;
    border-radius: 50%;
    padding: 3px;
}

.xgt-avatar-border{
    border: 3px solid #fff;
    border-color: #4285f4 #ea4335 #fbbc05 #22781d !important;
}

@media (max-width: @xf-publicNavCollapseWidth)
{
.xgt-avatar{
    padding: 2px;
    }
.xgt-avatar-border{
      border-width: 2px;
    }
}

border-color: ile başlayan renk kodlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

İnstagramda ki hikaye şeklinde gibi border vermek istiyorsanız aşağıdaki konuda bahsi geçen kodları uygulamalısınız.

Aslında senin istediğin böyle sanırım. renklerle oynama yapabilirsin örnekteki gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 27028

message_magros şablonunda aşağıda ki alanı bul.

Kod:

ile değiştir.

Kod:
<div class="xgt-avatar">
    <div class="xgt-avatar-border">
    </div>
</div>

Extra.less şablonuna aşağıdaki kodları ekle.

Kod:
.xgt-avatar{
    padding: 3px;
}

.xgt-avatar-border{
    border: 3px solid #fff;
    border-color: #4285f4 #ea4335 #fbbc05 #22781d !important;
}

@media (max-width: @xf-publicNavCollapseWidth)
{
.xgt-avatar{
    padding: 2px;
    }
.xgt-avatar-border{
      border-width: 2px;
    }
}

border-color: ile başlayan renk kodlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

İnstagramda ki hikaye şeklinde gibi border vermek istiyorsanız aşağıdaki konuda bahsi geçen kodları uygulamalısınız.

Çerçeve online offline renklerine sahip olabiliyor hocam önemli olan kademe kademe renk alması o nasıl ayarlanabilri.

Çerçeve online offline renklerine sahip olabiliyor hocam önemli olan kademe kademe renk alması o nasıl ayarlanabilri.
Söyle birşey yapıla bilinir kullanıcı grupları oluşturulup örnek 5 Yıllık kullanıcı. Css ilede kullanıcı adı yanına ve ya kullanıcı avatarına ikon ve ya renk eklene bilinir. Herşey eklenti ile yapmak bence iyi değil siteyi yorar çok fazla eklenti. Ama kodla yaparsaniz eklenti kadar yormaz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri