Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema isteği Lütfen bir yardımcı olurmusunuz bunaldım

ssmedyadanışmanlık
Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu temayı istemektedir.

ssmedyadanışmanlık

Sabit kullanıcı
Aktif Lisans
SMS onaylı
Kullanıcı
Merhabalar değerli forum üyeleri
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
siteyi seo bakımından forum sitesi xenfero yapmak istiyorum ama ürün olarak ekleyebilmeli insanlar hesap alım satım sistemi olacak güvenilir alışveriş için 3 lü sohbet olacak yani kabasakalonline.com'un forum halini düşünelim ama ürünleri ana sayfada yayınlamamız yada konuları görsel olarak ana sayfa da gösterebilmemiz lazım satış konularını bunun için ne önerirsiniz bildiğiniz bir tema varmı yada eklenti

Merhabalar,

Bildiğim kadarı ile ticari eklentiler tatmin etmeyebilir? Özel bir yazılım yaptırmanız daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Dilerseniz XenGenTR yönetimi ile bir görüşün?

Hocam sorması ayıp İstatistik Plus eklentisi varda forumda lisanslı ise güncel sürümünü kullanın o daha şık dururr

Merak etme dostum bizde sıkıntı olmaz sorunda olmaz @eTiKeT™ hatırlayamadı konusmamızı herkes kendi isine baksın yeter düşünceni yazmak yerine gidip onun bunun lisansını kurcalama yeterli
Selam,

@Apyazılım Kötü bir şey dememiş ki, sadece iyiliğinizi düşünmüş. Bu durumda kızılacak bir şey yok, problemi de çözmüşsünüz sanırım. Projelerinizde başarılar dilerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri