Story Testi için Sizleri bekliyorum

şu anda aslında durum şöyle işliyor, eğer bir x kullanıcısı diyelim ki 7 hikaye ekledı ve siz o hikayeleri hiç görmediniz, x kullanıcısının hıkayesıne tıkladığınızda mecburen tum hıkayelerını en baştan goruntuluyorsunuz ekranın sağına dokunarak ya da mouse ıle tıklayarak seri bir şekilde geçebiliyorsunuz ( Standart instagram duzenidir ). Diyelim tüm hikayeleri gördünüz ve x kullanıcısı sonra tekrar bir hikaye ekledı, sız de gıdıp x kullanıcısının hıkayesıne tıkladınız goruntulenme en baştan değil en son ekledıgı hıkayeden baslar devamı yoksa ise bir sonra ki kullanıcıya geçer eğer hikaye eklenmiş ise ( standart instagram davranışı )
İşte opsiyonel olarak eklemek gereken özellik şu olabilir;
X kişisi 7 story ekledi ve ben tıkladım birinci storiyi gördüm dedimki 'kalan 6 Storiyi görmek istemiyorum bir sonraki kullanıcıya geçeyim' bir sonraki kullanıcıya geçmek için 6 defa tıklamam gerekiyor veya x kişisinin storysinden çıkıp diğer kişinin storysine tıklamam gerekiyor. Tek tek tıklamadan veya tekrar o kişinin storysinden çıkmadan direkt kaydırarak(klasik Instagram davranışı ile) bir sonraki veya önceki kişiye geçilebilme özelliği iyi olabilir kanaatindeyim.

X kişisi 7 story ekledi ve ben tıkladım birinci storiyi gördüm dedimki 'kalan 6 Storiyi görmek istemiyorum bir sonraki kullanıcıya geçeyim' bir sonraki kullanıcıya geçmek için 6 defa tıklamam gerekiyor veya x kişisinin storysinden çıkıp diğer kişinin storysine tıklamam gerekiyor. Tek tek tıklamadan veya tekrar o kişinin storysinden çıkmadan direkt kaydırarak(klasik Instagram davranışı ile) bir sonraki veya önceki kişiye geçilebilme özelliği iyi olabilir kanaatindeyim.
hmmmm bunu kaçırmışım doğru instagram da boyle dımı bu olay, ama bunu XF' de yapmak ne kadar mumkun pek emın olamadım ama buna bir bakacağım, teşekkür ederim.

siz bunu mobil taraf için diyorsunuz sanırım masaustun de bu zaten gereksız. touch duzenını degıstırıp deneyecegım sımdı .

Sadece touch uzerınde bir değişiklik ile bunu mobil tarafında uyguladım sağa swipe sonra ki kullanıcı sola swipe onceki kullanıcı next priev dokunma ile aynı kullanıcı sonra ki ve oncekı hıkaye, ınstagram ki ile birebir aynı mobil tarafında, ayrıca son kullanıcıda story kapanır instagram da ki gibi. Kullanıcılardan biri yeni hikaye eklemış ise ve diğerleri daha once gorulmus ıse gecıs anında yenı hıkaye dırekt gelir ekrana. geçiş animasyonu pek instagram da ki gibi olmadı ama yine de guzel oldu test edersenız sevinirim.

Sadece touch uzerınde bir değişiklik ile bunu mobil tarafında uyguladım sağa swipe sonra ki kullanıcı sola swipe onceki kullanıcı next priev dokunma ile aynı kullanıcı sonra ki ve oncekı hıkaye, ınstagram ki ile birebir aynı mobil tarafında, ayrıca son kullanıcıda story kapanır instagram da ki gibi. Kullanıcılardan biri yeni hikaye eklemış ise ve diğerleri daha once gorulmus ıse gecıs anında yenı hıkaye dırekt gelir ekrana. geçiş animasyonu pek instagram da ki gibi olmadı ama yine de guzel oldu test edersenız sevinirim.
Bence gayet iyi olmuş elinize sağlık, ama PC ilede aynı işlemi yapmak mantıklı olabilir en azından ok ile basitçe aynı işlev yapılmalı diye düşünüyorum.

Bence gayet iyi olmuş elinize sağlık, ama PC ilede aynı işlemi yapmak mantıklı olabilir en azından ok ile basitçe aynı işlev yapılmalı diye düşünüyorum.
buna bir bakacağım ya da açık kaynak swipper kodu ekleyerek mouse ıle surukleme ekleyebilirim. Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri