Merhaba arkadaşlar az önce başıma çok kötü bir olay geldi kısaca deyinmek istiyorum hack saldırısı yiyerek sunucumdaki toplam 3 websitem patladı ve 21 haziranın yedeğine geri döndüm yani forumumda yaptıgım degısıklıkler eklentiler PayTR eklentisi vs hepsi çöp oldu bu yüzden tam 24 saattir uyumadım gözümden uyku akıyor anlayacağınız çok yoruldum yani siz siz olun tarayıcınızdaki şifreleri sakın kaydetmeyin sunucumdaki c panele girdiğimde javascript kodları vb kodlar gördüm log.php vs vs yazıyordu buda bana bir ders olmus oldu niye ders olsun kı ben naptım zaten herneyse herşey bitti benım ıcın yanı arkadaslar suan 25 hazırandayız ben o 3 gunde foruma bi ton eklenti kurup web sitemi güzelleştirip index alsın diye konu açıyordum fazla detaya girmiyeceğim Aslında bu konu ortak arama konusu olcaktı fakat artık neden ortak aradıgımın farkındayım buda bana bir sebep oldu işte arkadaslar webmaster forumumda birlikte yöneticek birilerini arıyorum igilenen varsa yoruma yazabilir zaten detaylı konusuruz bu konuları uykusuz ve moralim bozuk oldugu ıcın pek uzatmayacagım ilgilenen varsa dediğim gibi iletişime geçebiliriz ileriye dair çok güzel planlarım var yani tek kişilik dev bir kadro olmak yordu artık iyi forumlar arkadaşlar