İşte opsiyonel olarak eklemek gereken özellik şu olabilir;şu anda aslında durum şöyle işliyor, eğer bir x kullanıcısı diyelim ki 7 hikaye ekledı ve siz o hikayeleri hiç görmediniz, x kullanıcısının hıkayesıne tıkladığınızda mecburen tum hıkayelerını en baştan goruntuluyorsunuz ekranın sağına dokunarak ya da mouse ıle tıklayarak seri bir şekilde geçebiliyorsunuz ( Standart instagram duzenidir ). Diyelim tüm hikayeleri gördünüz ve x kullanıcısı sonra tekrar bir hikaye ekledı, sız de gıdıp x kullanıcısının hıkayesıne tıkladınız goruntulenme en baştan değil en son ekledıgı hıkayeden baslar devamı yoksa ise bir sonra ki kullanıcıya geçer eğer hikaye eklenmiş ise ( standart instagram davranışı )
X kişisi 7 story ekledi ve ben tıkladım birinci storiyi gördüm dedimki 'kalan 6 Storiyi görmek istemiyorum bir sonraki kullanıcıya geçeyim' bir sonraki kullanıcıya geçmek için 6 defa tıklamam gerekiyor veya x kişisinin storysinden çıkıp diğer kişinin storysine tıklamam gerekiyor. Tek tek tıklamadan veya tekrar o kişinin storysinden çıkmadan direkt kaydırarak(klasik Instagram davranışı ile) bir sonraki veya önceki kişiye geçilebilme özelliği iyi olabilir kanaatindeyim.