Eklentiyi aldığınız yere sorun lütfen.Ekli dosyayı görüntüle 21635Onaylı Kullanıcı Ekliyorum Böyle Diyor Nası Düzeltebilirim bunu
Eklentiyi aldığınız yere sorun lütfen.Ekli dosyayı görüntüle 21635Onaylı Kullanıcı Ekliyorum Böyle Diyor Nası Düzeltebilirim bunu
Ftp yoluyla denemeyi çalışın.Ekli dosyayı görüntüle 21635Onaylı Kullanıcı Ekliyorum Böyle Diyor Nası Düzeltebilirim bunu
Onu Nasıl Yapacağım?Ftp yoluyla denemeyi çalışın.
zipteki dosyaları çıkart ftp at src klasor olacak ondan sonra sitenin kurulu bolume atacan sonra xf admin girip eklentilerden aktif edeceksin.Onu Nasıl Yapacağım?
Kullanmış olduğunuz xenforo sürümü yetersiz. Eklenti 2.2.0+ sürümlerinde çalışıyor. Ayrıca eklentinin dosyalarında eksik var. XenForo sürümünüzü güncelleyin.Yaptım Düzeldi Böyle Diyor Bunu Nası Düzelticem Ekli dosyayı görüntüle 21655
$config['enableAddOnArchiveInstaller'] = true;
Şu makalede ekleti kurulum yöntemleri hakkında detaylı bilgiye erişe bilirsiniz ;Var Zaten İçinde
xenforo.gen.tr
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.