TR Yama isteği Nobita teams 2.6.4 türkçe yama

• Kullanıcı kaka01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo eklenti, tema, Türkçe yama istekleriniz
Kullanıcı kullanmak istediği eklenti için Türkçe yama talebinde bulunmaktadır.
Merhaba değerli xenforo.gen.tr yetkilileri, öncelikle şunu belirtmek isterim ki, o kadar xenforo türkçe destek sitesi dolaştım, ama bu derece ilgili ve alakalı bir destek forumu görmedim. Bunun için özellikle teşekkür ederim.

Şimdi meseleye gelmek istiyorum. Nobita Teams eklentisini satın aldım ama ne yazık ki ingilizcemiz kıt :)

Daha önce bir eklentinin türkçe çevirisini istedim ve @eTiKeT™ beyefendi sağolsun istediğim eklentiyi Türkçeleştirdi. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum. Yine onun bu istediğim çeviriyi yapacağına inandığım için ve kendisine güvendiğim için 70 dolar para vererek aldığım eklentinin dosyalarını kendisine atacağım. Ümid ediyorum ki beni kırmayıp çeviriyi yapacaktır. Tekrar teşekkürler...

Öncelikle iyi niyetleriniz için teşekkür ederim. biliyorsunuzudur biz yani tüm ekibimiz vbulletin destek forumu sahibiyiz zaten ve ister istemez orada bir bilgi tecrübe edindik.
Bir destek veriyorsan sadece forum açmak il iş bitmiyor bunun desteği gerçekten vereceksin. Tabi bizimde bir aile yaşamımız var işte bu hayatımızdan fırsat buldukça vbulletin ve xenforo desteği veriyoruz sizlere inşallah gücümüz yettiğincede vereceğiz arkadaşlarımız @netr0n ve @LaDezs ile tabiki.

Ekelentiniz alındı ve çevirisine başlanmıştır. En yakın zamanda bilgi vereceğim...

Teşekkür ederim. Destek konuunda çok iyisiniz bu konuda emin olun.
Çeviriyi Merakla bekliyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri