sağ üst köşeye bir ikon eklemek istiyorum temalar arası geçiş yapmak için bunun eklentisi varmı acaba? bildirimler butonun yanına mesela.
xenforo.gen.tr
![]()
XF 2.1 Eklenti - Eklentisiz Gece-Gündüz Modu
Merhabalar, yaklaşık 2 yıl önce ücretsiz olarak yayınladığım temada kullandığım bir teknik, sanırım Türkiye de ilk kullanan kişiyim birkaç forumda tekniğin kullanıldığını gördüğüm için rehber tarzında bir içerik hazırlayayım dedim. Ne İşe Yarar...xenforo.gen.tr
Her şekilde işini görür2 temadan fazla tema varsa da işime yararmı yine?
Bu daha kolay pc geçince atayımbildirim cubugunun yanında tema değiştirme butonu olsun, kullanıcı bu butona tıkladıgında karşısına SS deki ekran acılsın ve kullanıcı ıstedıgı temayı kendısı secerek değiştirsin + ziyaretçiler de
benım aradıgım sey bu aslında.

<a href="{{ link('misc/style', null, {'misc/style': 0, '_xfRedirect': $redirect, 't': csrf_token() }) }}
" class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic" data-xf-init="tooltip" title="Dark Theme">
<i class="far fa-sun" aria-hidden="true"></i></a>
Bu daha kolay pc geçince atayım
Direkt PAGE_CONTAINER şablonundan varsayılan tema değiştirme kodlarını alıp navigation kısmına mesela kullanıcı menüsüne eklerseniz yapabilirsiniz.
Örneğin UI.X'te ben öyle yaptım (daha doğrusu forumdaki tek tıkla tema değiştirme kodunu entegre ettim, siz de aynı mantıkla sol alttaki tema değiştiriciyi buraya taşıyabilir / kopyalayabilirsiniz).
Ekli dosyayı görüntüle 19193
Merhaba tema değiştir kodların içinde {'style_id': satırını misc/style yapman yeterlidir.
örnek:
HTML:<a href="{{ link('misc/style', null, {'misc/style': 0, '_xfRedirect': $redirect, 't': csrf_token() }) }} " class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic" data-xf-init="tooltip" title="Dark Theme"> <i class="far fa-sun" aria-hidden="true"></i></a>
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.