Forumum index almıyor yardım

• Kullanıcı CLARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster soru ve sorunları
merhaba arkadaşlar size yaşadığım sorunlarda bahsetcem search console de sitemapım sorunsuz sekılde okunuyor bunda sıkıntı yok fakat bunun dışındaki forum linklerim örneğin: örneksite.com/forums/kurallar.32/ veya herhangi bir açtığım konu google de indexlenmiyor tam 1 hafta oldu. domain adım da herhangi bir engelleme yok. claudflare tarafında da bir engelleme yok. robots.txt dosyam da da google botlarını engeleyecek herhangi bir kural yok. fakat hiç bir şekilde websitem indexlenmiyor sadece forum sitemın anasayfası googlede yer alıyor bu sorunu nasıl çözerim. Forum admin panelinden misafirlere hiç bir içerik gizlemedim sadece mmo hide eklentisi kullanıyorum beğeni ve yanıtla yaptıktan sonra göster kullanıyorum. Fakat forumum 1 hafta oldu hiçbir konu feya forumlar ındexlenmedi sitem daha yeni fakat sayfaların hiçbiri index almıyor. 1788623012618.png

Sadece manuel bir şekilde url denetiminden linki dizine ekle dedığimde bugun 1 konum indexlendi. bunun dışında otomatik taramıyor veya google botları hiç bir sekılde sayfamı ziyaret etmiyor yardımcı olursanız çözum onerılerı veya kontrol etmem gereken bir alan vs durumu. söylerseniz çok sevinirim

@eTiKeT™ @netr0n @Ugur

Merhaba, mmo hide eklentisini 1-2 hafta kapatıp durumu izleyemeye geçin.

Burda :) hitli olduğunu göstermiş muhtemelen tamamen yapay zeka ile içerik girişi yaptıysa Algoritma işe yarar içeriklerin olup olmadığını kontrol ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri