Cümleten s.a hayırlı ramazanlar yeni temaya geçiş yapacam yeni temaları nerden görebilirim??
yeni temaları derken sitenizde olan temalarımı yoksa satın almak için yeni temami ariyorsunuz ?Cümleten s.a hayırlı ramazanlar yeni temaya geçiş yapacam yeni temaları nerden görebilirim??
Satın almak için yeni tema arıyorumyeni temaları derken sitenizde olan temalarımı yoksa satın almak için yeni temami ariyorsunuz ?
Merhabalar, öncelikle Duyuru - SMS Profil doğrulama sistemi hakkında detaylı bilgi profilinizi doğrulayın daha sonra dm atabilirsiniz.@netr0n başkan dm yazarmısın bana rica etsem yeni tema ilgili sormam gereken şeyler var
Pardon başkan forum kullarını okumadım ?Merhabalar, öncelikle Duyuru - SMS Profil doğrulama sistemi hakkında detaylı bilgi profilinizi doğrulayın daha sonra dm atabilirsiniz.![]()
Oda güzel inceliyorum önemli olan fonksiyonlar görsellik kullanışlıgı pratik olanV8 i seç bi göz atıntavsiye sadece
ben o temaya sahip değilim ama o temanın baya işlevli kullanışlı olduğunu söyleye bilirim.. kullanıcı olarak diyorum bunu size.. diğerleride çok güzel ama v8'de değişik işçilik var .. görünüşü gibi kendiside modern ondan dedim.Oda güzel inceliyorum önemli olan fonksiyonlar görsellik kullanışlıgı pratik olan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.