Resmi urlden ekleme seçeneği de olabilir mi?![]()
Yapan arkadaşlar uygun görürse ekleyelim dedikten sonra tabiki de
Resmi urlden ekleme seçeneği de olabilir mi?![]()
Özellikle bu ve diğer tüm yeni özellikler ile eklenti gerçekten çok daha fonksiyonel hale geliyor. @eTiKeT™ kardeşimizim yoğunluğunda eklenti gelişmeye devam ediyor, Ellerine sağlık Övünç hocam.- Sidebar alanında gösterme (Widget olarak eklensin ama ilerleme limiti sidebarda yer alıyorsa 1 adet gitsin)
Öncelikle yeniden ellerine emeğine sağlık @ovunc hocam. Yeni özellikleri kullanarak aklımda bazı şeyler yapmak var. En kısa sürede demo ortamında test edip görmek için sabırsızlanıyorum.Arkadaşlar benim şuan revize ettiğim bu şekilde.
Uğur'un istediği link üzerinden çekme işlemini de ekleyerek onuda paylaşacağım.
İsteyen TR olarak çevirebilir.
Bugun yukledim ovunc arkadaşın eklentisini. Forum acılmıyor yükledikten sonra. halihazırdaki eklentinin üzerine yuklemiştim.
Devre dışı bırakınca düzeldi.Bugun yukledim ovunc arkadaşın eklentisini. Forum acılmıyor yükledikten sonra. halihazırdaki eklentinin üzerine yuklemiştim.
Eklentinin özelliği şu an için görünecek resim elle manual yükleniyor. Konu işindeki ekli ya da url resimleri çekmiyor.Bilgisayardan ekleme yapılmak durumunda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.