üstat bu öne çıkan konuları ana sayfada iki farklı gösterebilirmiyiz. yani biri öne çıkan konular diğeride öne çıkan oyunlar gibi bu mümkünmü
Su an icin ne yazık ki bu dediğinizi yapmak mümkün değil.üstat bu öne çıkan konuları ana sayfada iki farklı gösterebilirmiyiz. yani biri öne çıkan konular diğeride öne çıkan oyunlar gibi bu mümkünmü
Teşekkürler deneyeceğimeTiKeT™ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[XenGenTr] Öne çıkan resimli konular V1 - Forumdan öne çıkarmak istediğiniz konuları belirtin ve onlar için bir arka plan resmi atayın.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Diyor ki bu eklenti sadece xenforo 2.1.0 versiyon ve üstüne kurula bilir! Sizin kurmanız gereken eklenti ise : XenForo 2.0 - [XenGenTr] Öne çıkan resimli konular V1 - Güncellemelereline sağlık fakat
Devam etmeden önce aşağıdaki hatalar çözülmelidir:
- [XenGenTr] One cikan resimli konular V1 requires XenForo 2.1.0+.
böyle bir hata alıyorum
Eklenti hatasız yükledi ise, Kullanıcı grup izinlerini kontrol edin ve öne çıkan konu belirleyin bir kaç tane.ya bir türlü Gösteremedim doğru düzgün eklentiyi acaba neyi atlıyorum püf Noktası nedir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.