Tema isteği Xenforo Yarım Kalmış Tema Editleme

Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu temayı istemektedir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xenforo için yapılan tema da %50 kadar bir eksiklik var. Bunu ücretli şekilde işinin arkasında duran sağlam bir babayiğitle çalışmak istiyorum.
Hali hazırda olan tasarımı birebir benzetmiş haliyle ortaya ufakta olsa R10'u andıracak bir görsel çıkarmış. Benzemesin hiçbir foruma dedikçe insanlar anlamak istemiyor sanırım anlattıklarımızı. Aşağıdaki maddeler haricinde benzeyen bahsettiğim kısımlarında da değişiklikler yapılmak zorunda.

Maddeler halinde 8-9 adet yapılacak işlemler var

Örn: Footer tasarımı, Üye Profil Tasarımı gibi ''Bu 2 işlem ayrı'' saydığım maddelerin içerisinde

Maddelerin kalan kısımları ise ana sayfada yapılacak değişikliklerdir.

Pm ile ulaşabilirsiniz.

Xenforo ehli Özel tasarımı veya hayal ettiği tasarımı kodlamaya DÖKEMEYECEK kişiler rica ediyorum iş alımı yapmasın. Modern minimal yapılar tercihim.

Merhaba @Sis burada senin bu özel isteklerini yapabilecek kişiler etiket ile netron yapar. onlardan başkasınında yapabileceğini zannetmiyorum. her kodlama bilen her işi yapabilir anlamına gelmiyor bu isteklerini yapabilmek içinde xenforo'nun yapısını iyi bilmesi gerekiyor.

• Beğendim
Tepkiler: tt
Gönüllülerin olduğu bir yerde param var emir veriyorum asabiyetinde yazınca pek kaale alasım gelmedi.. Para vermeden'de yardımcı olacak insanlar çoktu burada..

Aslında direk forum ismini öğrenmek yerine yukarı da bahsettiğim istekleri fiyat teklifiyle gelseniz daha mantıklı olmazmıydı? hocam
Footer nasıl bir footer? Tema nasıl bir tema? Neleri eksik? Hangi şablonların ne kadar düzenlenmesi gerekiyor? gibi bir çok şey fiyatı değiştirir. Bu yüzden insanların kafalarından fiyat sallamasını beklemek yerine forum adresini iletseniz daha mantıklı olurdu. hocam

Merhaba @Sis burada senin bu özel isteklerini yapabilecek kişiler etiket ile netron yapar. onlardan başkasınında yapabileceğini zannetmiyorum. her kodlama bilen her işi yapabilir anlamına gelmiyor bu isteklerini yapabilmek içinde xenforo'nun yapısını iyi bilmesi gerekiyor.

Aslında bunun farkındayım fakat onlar kurumsal düzeyde çalıştıkları için çıkaracakları fiyatlandırma şuan için beni zorlar :) Hani dedim kimsenin hakkına girmeyelim. Bu işi keyfi olarak yapan xenforo'ya hakim yazılım konusunda tecrübeli ve işine saygı duyup emeğinin de karşılığını verelim düşüncesindeyim.

Diğer yorum yapan kişilerin konuyu farklı yerlere çekmesini normal karşılıyorum. Maalesef sütten çok dilim yandı.
En son FTP / admin.php şifresini verdiğim 1-2 kişinin neler yaptığını bizzat Etiket ve netr0n 'a sorabilirler.
Kimseye güvenilmiyor. O yüzden kusura bakmayın seçmek zorundayım.

Konuyu başka alanlara çekmezseniz çok makbule geçer. Yazılım konusunda iyiyseniz yazarsınız DM ile görüşürüz. (Ayrıntıları özel mesaj ile detaylandıracağım.)

Teşekkürler, hayırlı bayramlar.

Aslında bunun farkındayım fakat onlar kurumsal düzeyde çalıştıkları için çıkaracakları fiyatlandırma şuan için beni zorlar :) Hani dedim kimsenin hakkına girmeyelim. Bu işi keyfi olarak yapan xenforo'ya hakim yazılım konusunda tecrübeli ve işine saygı duyup emeğinin de karşılığını verelim düşüncesindeyim.

Diğer yorum yapan kişilerin konuyu farklı yerlere çekmesini normal karşılıyorum. Maalesef sütten çok dilim yandı.
En son FTP / admin.php şifresini verdiğim 1-2 kişinin neler yaptığını bizzat Etiket ve netr0n 'a sorabilirler.
Kimseye güvenilmiyor. O yüzden kusura bakmayın seçmek zorundayım.

Konuyu başka alanlara çekmezseniz çok makbule geçer. Yazılım konusunda iyiyseniz yazarsınız DM ile görüşürüz.

Teşekkürler, hayırlı bayramlar.
vereceğin fiyatı yazarsan bütçeni ona göre yardımcı olurlar? hadi bütçe düşükse? bazen bazı şeylerde elini sürmeye bile değmez o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri