Sen siteni faaliyete geçir. Ufak bir düzenleme ile linklerini yine ziyaretçilere kapatabilirsin. Sorun olacağını sanmıyorum. Bir eklenti için siteyi aktif göstermemek senin kaybın olacaktır.Bu eklenti kesinlikle gerekli bu eklenti yayında olmadığı için forum sitem maalesef faaliyetde değil.
2.0 a geçmen erkenden hata bence beklemeliydinBu eklenti kesinlikle gerekli bu eklenti yayında olmadığı için forum sitem maalesef faaliyetde değil.
onun sitesi bi cracker sitesi olduğu için linkleri fisafirlere gizlemesi yetmez üyelerede gizlemesi gerekli.Sen siteni faaliyete geçir. Ufak bir düzenleme ile linklerini yine ziyaretçilere kapatabilirsin. Sorun olacağını sanmıyorum. Bir eklenti için siteyi aktif göstermemek senin kaybın olacaktır.
daha baya bi beklemek lazım sanırım.Bir güncelleme geldi fakat halen hide çalışmıyor...
Aynen biraz acele ettim ben eklentinin yayında ve aktif şekilde çalışıyor olarak düşündüm ama acele etmemek gerekiyormuş2.0 a geçmen erkenden hata bence beklemeliydin
Aynen bu eklenti sayesinde site işliyoronun sitesi bi cracker sitesi olduğu için linkleri fisafirlere gizlemesi yetmez üyelerede gizlemesi gerekli.
malesef daha 2.0 kararlı sürümü yeni çıktı o yüzden eklenti içinde tema içinde kimse acele etmez kararlı sürümden sonraAynen biraz acele ettim ben eklentinin yayında ve aktif şekilde çalışıyor olarak düşündüm ama acele etmemek gerekiyormuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.