Story Testi için Sizleri bekliyorum

evet link zaten grup bazlı, ayrıca instagram da ki gibi kullanıcıların reklam verebilmeleri için bir geliştirme uzerınde de calısıyorum su an, reklam verildiğinde ınstagram da oldugu gibi sponsorlu ıbaresi ile tum hıkayelere oto eklenecek
Bu çok güzel bir fikir hocam. Ayrıca tüm hikayelere oto eklenecek derken aralara serpiştirme tarzındaysa iyi yoksa her üyenin hikayesini izlerken sponsor reklam gösterilirse belki izlemeden diğerlerini çıkacaktır üye.
Onun yerine 5 kişi toplam 5 hikaye paylaştı diyelim reklamlar aralara yerleştirilsin. 2sinde gösterilsin örneğin diğer 3ü boş geçsin ya da tam kapanacakken bir tane daha gösterilsin gibi...

Kolay gelsin çok güzel fikirler çıkacaktır daha

OltaMisina - Hikayeler artık son aşamasına geldi diyebilirim, masaüstü kullanım %98 tamam, mobil tarafında sadece bir kaç küçük iyileştirme daha yapacağım. Şu hali ile genel kullanıma uygun.

Yorumlara yanıt verme özelliği, hikaye raporlarma, paylaşma, hikaye ekleyen kullanıcı hikayesinde dönen baloncuk mesajına dokunduğunda ya da tıkladığında yorum alanının açıılması gibi bir çok geliştirmeyi bitirdim, yaaaaa hak 😂

yapay zeka bitirmiş gördüğüm kadarıyla div classlara addon devi otomatik entegre etmiş antigravity kullanılmış büyük ihtimal gemini 3.1 pro. yine de elinize sağlık ama bu tarz işlerde yapay zeka ile yaptığınızı belirtirseniz daha iyi olur.
Yapay zekaya yaptırabilirseniz bence durmayın hemen başlayın iyi para kazanırsınız 💪

Beyler bu sistemi bende bir ara istiyordum lakin forum sitelerinde bu tarz özellikler site yöneticileri için çok kafa ağrıtıcı.

Adam belki +18 içerikler ekleyecek fakat bunları takip edecek bir algoritman veya farklı bir takip sistemin olması lazım ki önüne geçebilesin.

Forum sitelerini bence boşu boşuna şişirme gibi birşey. Belki eğlence tarzında büyük bir genel forum sitesi olursa düşünülebilir.

Kullanmak isteyenler olursa ben bunu eklentisiz sahaya sürerim. :D
Bekliyoruz hocam :)

üyelikler silindimi giriş yapılamıyor ??
roma kardeşim sunucuya format atmıştım, birazda sunucu özelliklerini yükseltmiştim, sunucu üzerinden başka işlemler de test ediyordum canlı olarak o yüzden eski db yok, yeniden kayıt gerekli. bir kaç saate tekrar kayıt olayını devreye alıcam. OM Story' de tamamen bitti instagram artık oltamisina' da aynı şekilde ilanlar eklentisi de bitti uçtan uca tam pazar yeri. Açınca yazarım buradan kullanıp deneyimlersiniz bende canlı canlı gorurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri