Story Testi için Sizleri bekliyorum

Çok güzel olmuş XF 2.2 için satışa çıkarırsanız satın alarak kullanmak isterim.
Ayrıca geliştirmelerinizi takip ediyorum başarılar dilerim.
Teşekkür ederim sevgili dostum eksik olma. Şu an hala üzerinde çalışıyorum çok az bir işi var bitmesi için.Canlı testler bu yüzden önemli

Hikaye ekleme alanı hoş gözükmüyor hocam onu düzenlerseniz çok iyi olacaktır.
Önizlemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bunu seçenekli olarak yapabilirsiniz. Yani isteyen forum sahibi bu kısmı aktif eder isteyen deaktif.
Ya da sadece yazı göndermek isteyenler için bu kısım o an aktif olur görsel ve video seçilince deaktif olur anlık olarak.

Kullandığım story eklentisinin bazı özelliklerini premium üyeliklerin içerisine ekledim.

Örnek :
1774357678201.png

Birebir kopyalayın diyemem ve demiyorum ancak bu hikaye ekleme ekranı daha estetik gözüküyor bakınız:
1774357731551.png

Onun dışında eklenen widget için avatar büyüklüğü küçüklüğü ayarlanabilmeli.
Kendi avatarımızın gözüktüğü Hikayen + kısmı ya en sola ya en sağa sabitlenmeli ve border ile kapatılabilir arkaplanı farklı bir ton yapılır ayrı olarak gözükür diğer üyelerin storylerinden.

İşleyişe sözüm yok çok hoş gözüküyor her şey beğeni bırakma yorum bırakma bile yapmışsınız elinize sağlık çok iyi.
Ayrıca bu tarz kısımları da yönetici aktif deaktif edebilirse iyi olurdu. Bu sizin tercihiniz tabi.

Bu arada çöp kutusu iconuna basında ben silebiliyorum başkalarının hikayelerini bunu düzenlersiniz eğer fark etmediyseniz.

Kolay gelsin başarılar dilerim.

Hikaye ekleme alanı hoş gözükmüyor hocam onu düzenlerseniz çok iyi olacaktır.
Evet ora üzerinde ki tasarıma en son geçicem.
Önizlemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Ön izleme şu açıdan gerekli kullanıcının yazısını ya da bağlantısını istediği alana sürükleyebiliyor orada boylece instagram daki gibi konumunu ayarlayabiliyor. Ön izleme alanı olmaz ise bunu yapamayız.
Kullandığım story eklentisinin bazı özelliklerini premium üyeliklerin içerisine ekledim.
Kullanıcı grup izinlerinde bende izinler tanımladım bunlar mevcut, tam kullanıma alındığın hepsini aktif edicem

başlık medya url sı onerınıze gelınce eklentımde zaten bağlantı mevcut ıstedıgınız konuma taşıyabılıyorsunuz ve kullanıcı grup izinlerine bağlı olarak kullanıma sunuluyor. Medyaları bağlantı olarak ekleme seçeneğini düşünebilirim.
widget için avatar büyüklüğü küçüklüğü ayarlanabilmeli.
burada instagramın standart boyutlarını kullanıyorum.
Hikayen + kısmı ya en sola ya en sağa sabitlenmeli
Evet bunu duzenlemelerım tamamen bıttıgınde yapmayı dusunuyorum.
Bu arada çöp kutusu iconuna basında ben silebiliyorum başkalarının hikayelerini
Evet bunu benım hıkayelerımı sıldıgınızde farkettım :D burada sorun yok aslında ben kayıtlı kullanıcılara moderator ıznı verdıgım ıcın sılebıldınız test edıyordum :D

şu anda yorumlara yanıt verebilme özelliğini geliştiriyorum bittiğinde diğer küçük her şeye son bir göz atacağım. Ayrıca instagram da ki gibi bir arşiv özelliği düşünüyorum.

incelemeniz ve fikirleriniz için teşekkürler

Ön izleme şu açıdan gerekli kullanıcının yazısını ya da bağlantısını istediği alana sürükleyebiliyor orada boylece instagram daki gibi konumunu ayarlayabiliyor. Ön izleme alanı olmaz ise bunu yapamayız.
Anladım hocam bunu test etmediğim için bilmiyordum o zaman çok mantıklı. Bunun açıklamasını bir yere girilirse kullanıcı için iyi olacaktır o zaman ilk bakışta anlaşılmıyor.

başlık medya url sı onerınıze gelınce eklentımde zaten bağlantı mevcut ıstedıgınız konuma taşıyabılıyorsunuz ve kullanıcı grup izinlerine bağlı olarak kullanıma sunuluyor. Medyaları bağlantı olarak ekleme seçeneğini düşünebilirim.
Harici ve site içi bağlantılar için bu gruplara ayrılmalı çünkü suistimal edecek çok kullanıcı oluyor. Reklam basıyorlar vs.

Ayrıca instagram da ki gibi bir arşiv özelliği düşünüyorum.
Öne çıkanlar gibi bir alan yapacaksanız profil kısmına harika olacaktır çok güzel bir düşünce. Yine bu gruplara ayrılabilirse premium üyeliklere eklenebilir.

Ön izleme yerine bu arada Hikayeni düzenle yazılabilir şimdi aklıma geldi.

Kolaylıklar dilerim yine aklıma bir şeyler geldikçe yazarım buraya ya da direkt özelden size.

Harici ve site içi bağlantılar için bu gruplara ayrılmalı çünkü suistimal edecek çok kullanıcı oluyor. Reklam basıyorlar vs.
tamamen kullanıcı grubu ıznıne bağlı doğrudur. evet öne çıkanlar gibi profil kartı içine eklemeyi düşünüyorum ya da arşiv tarzı ama muhtemelen one cıkanlar gıbı profil kartı ıcınde olacak ama kafamda yapıyı netleştiremedim henuz, one cıkanlar gıbı yapsam arşiv olmaz gibi geliyor düşünüyorum hala :D

tamamen kullanıcı grubu ıznıne bağlı doğrudur. evet öne çıkanlar gibi profil kartı içine eklemeyi düşünüyorum ya da arşiv tarzı ama muhtemelen one cıkanlar gıbı profil kartı ıcınde olacak ama kafamda yapıyı netleştiremedim henuz, one cıkanlar gıbı yapsam arşiv olmaz gibi geliyor düşünüyorum hala :D
Arşiv olsa güzel olur hem kullanıcı arşivinden tekrar hikaye çıkar. Hem diğer üyeler tek tek hikayelerini görebilir üyenin. Bunu ben grup bazlı izin verdim premium üyelere bu arada.
Üye kartına öne çıkanlar yapılabilir aslında en alt kısımda 3 hak olur eğer eklediyse o kısım gözükür eklemediyse gözükmez gibi. Ya da direkt profiline girince gözükür daha fazla hak tanınır. Buradaki haklar yine profil bazlı limit olursa hem süistimallere karşı önlem olur hem de premium üyeler için satış seçenekleri arasına eklenebilir :D

Beyler bu sistemi bende bir ara istiyordum lakin forum sitelerinde bu tarz özellikler site yöneticileri için çok kafa ağrıtıcı.

Adam belki +18 içerikler ekleyecek fakat bunları takip edecek bir algoritman veya farklı bir takip sistemin olması lazım ki önüne geçebilesin.

Forum sitelerini bence boşu boşuna şişirme gibi birşey. Belki eğlence tarzında büyük bir genel forum sitesi olursa düşünülebilir.

Kullanmak isteyenler olursa ben bunu eklentisiz sahaya sürerim. :D

Beyler bu sistemi bende bir ara istiyordum lakin forum sitelerinde bu tarz özellikler site yöneticileri için çok kafa ağrıtıcı.

Adam belki +18 içerikler ekleyecek fakat bunları takip edecek bir algoritman veya farklı bir takip sistemin olması lazım ki önüne geçebilesin.

Forum sitelerini bence boşu boşuna şişirme gibi birşey. Belki eğlence tarzında büyük bir genel forum sitesi olursa düşünülebilir.

Kullanmak isteyenler olursa ben bunu eklentisiz sahaya sürerim. :D
Bunu bende dusundum, ama boyle bır şey genellık ile forumlarda pek olmaz ozellık ıle benım forumum da hıc olmaz konusu ıtıbarı ıle ama ne olur ne olmaz dıye eklentımde admın panelden yonetılen bır hıkaye yonetıcısı panelı var, tum tespitler oradan yapılabiliyor ayrıca xf nin kendi raporlama sistemini kullanıyor.

• Beğendim
Tepkiler: tt
Bunu bende dusundum, ama boyle bır şey genellık ile forumlarda pek olmaz ozellık ıle benım forumum da hıc olmaz konusu ıtıbarı ıle ama ne olur ne olmaz dıye eklentımde admın panelden yonetılen bır hıkaye yonetıcısı panelı var, tum tespitler oradan yapılabiliyor ayrıca xf nin kendi raporlama sistemini kullanıyor.
O tarz şeyleri yapacaklarını düşünmüyorum maksimum reklam yapmaya çalışanlar olacaktır o yüzden link grup bazlı aktifleştirilirse hiçbir sorun olmayacaktır.

Çok iyi gözüküyor devam edin hocam elinize sağlık.

O tarz şeyleri yapacaklarını düşünmüyorum maksimum reklam yapmaya çalışanlar olacaktır o yüzden link grup bazlı aktifleştirilirse hiçbir sorun olmayacaktır.

Çok iyi gözüküyor devam edin hocam elinize sağlık.
evet link zaten grup bazlı, ayrıca instagram da ki gibi kullanıcıların reklam verebilmeleri için bir geliştirme uzerınde de calısıyorum su an, reklam verildiğinde ınstagram da oldugu gibi sponsorlu ıbaresi ile tum hıkayelere oto eklenecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri