Eklenti isteği Resource Manager Uyarı Alanları

Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu eklentiyi istemektedir.
Merhaba,
Bu sitede gördüğüm gibi kaynak başlıklarının altına eklenen uyarı alanları eklenti ile mi oluyor acaba?

"Kaynağı indirmek için beğenmek zorundasınız", "24 saat içinde maksimum 15 dosyayı indirebilirsiniz" gibi...

Benim amacım indirmeleri kısıtlamak değil. Sadece dosyayı indirmeden önce görmelerini istediğim bir uyarı olacak. Onu her seferinde yazmak istemiyorum. Ayrıca sizinki gibi hemen görünür bir yerde olması güzel. Yoksa istedikleri kadar indirebilirler. 24 saat kısıtlaması getirmeye çalışmıyorum.

Benim amacım indirmeleri kısıtlamak değil. Sadece dosyayı indirmeden önce görmelerini istediğim bir uyarı olacak. Onu her seferinde yazmak istemiyorum. Ayrıca sizinki gibi hemen görünür bir yerde olması güzel. Yoksa istedikleri kadar indirebilirler. 24 saat kısıtlaması getirmeye çalışmıyorum.

O ise o kolay. Bunu koşul kodları ile de yapabiliriz fakat görsel olarak bir şeye benzemeyecektir. Ufak bir eklenti yazalım hem sizin için hemde isteyen olursa kullansın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri