Bu bahsettiğinizi yaptığını bilmiyordum. Yine de r10'nun hesapları banlaması gerekmezdi, zaten bu sektörde şu anda r10'nun rakipsiz olduğunu kimse inkar edemez. Rakipleri de olsa, şu anda en çok tercih edilen yer r10. İleride bu durum değişebilir mi? elbette değişebilir. Ama şu andaki süreçte bu şekilde.Adam r10 diye reklam verirse? size? etiklik nerede? adam yıllarını versin, gecesini gündüzüne katsın ve birşeyler yapıp hem forum hemde oradaki kullanıcılar için gelişmeler/geliştirmeler yapsın? ne olduğu belirsiz biri çıkıp, r10 diye reklam versin? etiklik? öncesini bilin diye yazdım. Bu adı geçen forumu ben arattırdım adam ads ye r10 diye reklam vermiş, sorsan bilerek yapmadım diyecek, sizce bunu yermiyiz?
bide ne rakibi arkadaş? neyi düşünüyorsunuz anlatıyorsunuz yada anlamıyorsunuz? xenforo'da tek olan xenforo.gen.tr olduğu gibi, webmaster forumunda'da r10. bunu anlamayacak ne var?
Şimdi reklam konusuna gelirsek, size katılıyorum. Diğer sektörlerde X bir şirketin adında Y bir şirket reklam verebilir, ama onunla bu durumu karşılaştırmak doğru olmaz. Bu konuda size hak verdim, katılıyorum da.