R10 Vs Zyrein Tartışması Hakkında Görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam r10 diye reklam verirse? size? etiklik nerede? adam yıllarını versin, gecesini gündüzüne katsın ve birşeyler yapıp hem forum hemde oradaki kullanıcılar için gelişmeler/geliştirmeler yapsın? ne olduğu belirsiz biri çıkıp, r10 diye reklam versin? etiklik? öncesini bilin diye yazdım. Bu adı geçen forumu ben arattırdım adam ads ye r10 diye reklam vermiş, sorsan bilerek yapmadım diyecek, sizce bunu yermiyiz?

bide ne rakibi arkadaş? neyi düşünüyorsunuz anlatıyorsunuz yada anlamıyorsunuz? xenforo'da tek olan xenforo.gen.tr olduğu gibi, webmaster forumunda'da r10. bunu anlamayacak ne var?
Bu bahsettiğinizi yaptığını bilmiyordum. Yine de r10'nun hesapları banlaması gerekmezdi, zaten bu sektörde şu anda r10'nun rakipsiz olduğunu kimse inkar edemez. Rakipleri de olsa, şu anda en çok tercih edilen yer r10. İleride bu durum değişebilir mi? elbette değişebilir. Ama şu andaki süreçte bu şekilde.

Şimdi reklam konusuna gelirsek, size katılıyorum. Diğer sektörlerde X bir şirketin adında Y bir şirket reklam verebilir, ama onunla bu durumu karşılaştırmak doğru olmaz. Bu konuda size hak verdim, katılıyorum da.

Her ne olursa olsun. X platforuma üye olanları kendi platformlarından banlamak çok saçmadır. Bunun akla mantığa sığar bir yanı yoktur. Ha adını illegal şekilde mi kullandı? Dava açarsın sitenin sahibine. Bu işin yolu yordamı budur. Üyelerin suçu ne burada? Affedersiniz ama kaba tabirli bi atasözü var bununla ilgili.Resmen sidik yarıştırma olmuş bu. Bi forumda 54 kişi aktifken diğerinde 5000 üye aktif anlık olarak. Tamam yeni forum belki daha iyi olacaktır güçlü bir rakiptir. Ama o var diye R10.net bitecek değil ya. Ordaki güvenilir ortamı sağlaması zaten zaman alacak.

üye oldu diye banlanmadı. Neden algılama probleminiz var?
1716923951562.webp
R10.net'in iddiasınave senin gördüklerine göre "karalama yapan" platformdaki konu ve mesajlarınızla birlikte üyeliğinizi sildirdikten sonra yasaklamanızın açılması için mail atın diyor.

Algılama problemi olacak bir durum yok sanki.

R10.net yönetimi X platformdan rahatsız olmuş çeşitli sebeplerle( haklı ya da haksız tartışmıyorum) ve insanların o platforma geçmesini engellemek için böyle bir yola başvurmuş.

İnsanlara " neden algılama probleminiz var?" demek yerine tatlı tatlı konuşsak olmaz mı?

Neresi yarışacak temasında resimdekilerle eşleşen nulledforums.net temasında örnek var. Oradan buradan almışlardır.

Mc-tr.com forumuda benim forumuma kayıt olan kullanıcıları yasaklıyor bende dahil. Satıcılığım vardı gitti.

Ekli dosyayı görüntüle 26490
R10.net'in iddiasınave senin gördüklerine göre "karalama yapan" platformdaki konu ve mesajlarınızla birlikte üyeliğinizi sildirdikten sonra yasaklamanızın açılması için mail atın diyor.

Algılama problemi olacak bir durum yok sanki.

R10.net yönetimi X platformdan rahatsız olmuş çeşitli sebeplerle( haklı ya da haksız tartışmıyorum) ve insanların o platforma geçmesini engellemek için böyle bir yola başvurmuş.

İnsanlara " neden algılama probleminiz var?" demek yerine tatlı tatlı konuşsak olmaz mı?
güzel kardeşim bak şimdi şu şekilde yazayım ki anlaşalım, birbirimizi anlayalım. 15 yılı aşkındır üyeyim orada, ilk ekibini eski halini biliyorum. Şimdi şu şekilde empati yapalım. şuanki Toplama Pc Forum forum senin bu forum üzerinde 10 yıldır çalışma yap, forumun bir yere gelmesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış, üyelerin olsun üyelerin için birşeyler yap, hatta onlara evlerine ekmek götürmelerine olanak sağla? biri çıkıp forumunu sırf çekemediği için karalasın? çekememezlik edip google'de toplama Pc Forum adında reklam versin? reklamın yönlendirildiği adrese'de senin forumunu hakaret edip kötülesin?

düşünceniz ne olurdu?

PUHAHA Foruma girdim altyapıdirekt yûklemişler renk uyumu felan yapmışlar. Daha rota filtreleri yapılmamış. İsmoni unuttum temanın gecmiştente bulamadım komple altyapı olarak veriliyor tek tema değil. Wo bilmem neydi....

Neyse en iyi forum benim Türkiye'nin En MÜKEMMEL Minecraft Türkiye Forumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri