Eklenti isteği Otomatik kategori seçici

• Kullanıcı YasinTURKOGLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo eklenti, tema, Türkçe yama istekleriniz
Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu eklentiyi istemektedir.
Merhaba arkadaşlar benim aradığım şey sanıyorum ki hiçbir forum sitesinde yoktur. Olması gerekli midir tartışılır fakat genel bir forum sitem olduğu için böyle birşeye ihtiyacım var. Ben yapay zeka destekli olarak mesaj yazıldığı zaman otomatik kategori seçen bir eklenti arıyorum. Böyle bir eklentiyi ücretsiz bulabileceğimi sanmıyorum fakat yapabilecek varsa ben almaya talibim...
Böyle profesyonellerin bulunduğu bir platformda bunu yapabilecek birileri vardır elbet diye umuyorum :)

Yani şöyle mantık oturtuyorum kafamda şu şekilde olabilir Chatgpt 'de yazının içeriğinde yoğun kelimeleri bulabileceği bir prompt ile bir başlık çıkartılır, ardından yoğun kelimelere göre XF'de ajax yönemiyle kategori önerisi alınabilir. Yapabilir miyim bilmiyorum yapabilsem bile vaktim var mı malesef yok.

@netr0n @eTiKeT™ diyeyim bende

Merhabalar,
Hali hazırda böyle bir eklenti yok ne yazık ki. Yazılabilir mi, bunun üzerine detaylı düşünülerek bir çalışmak gerekli. Burada sorun şu ki bizim ekip olarak şu an yeni ürün yapacak zamanımız ne yazık ki yok. Forumdaki aktiviteleri bile kısıtlı olarak denetleyebiliyoruz, üzgünüm.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Hali hazırda böyle bir eklenti yok ne yazık ki. Yazılabilir mi, bunun üzerine detaylı düşünülerek bir çalışmak gerekli. Burada sorun şu ki bizim ekip olarak şu an yeni ürün yapacak zamanımız ne yazık ki yok. Forumdaki aktiviteleri bile kısıtlı olarak denetleyebiliyoruz, üzgünüm.
Anladım hocam sağlık olsun diyelim... Yapılsa tüm forumların almayı düşünebileceği bir eklenti olurdu ama yapacak birşey yok.... zira forumlardan çok anlamayan insanların en sevmediği konu doğru başlık seçimi. bende yanlış açmışım bu başlığı moderatörler doğru yere koymuşlar :)

Merhaba arkadaşlar benim aradığım şey sanıyorum ki hiçbir forum sitesinde yoktur. Olması gerekli midir tartışılır fakat genel bir forum sitem olduğu için böyle birşeye ihtiyacım var. Ben yapay zeka destekli olarak mesaj yazıldığı zaman otomatik kategori seçen bir eklenti arıyorum. Böyle bir eklentiyi ücretsiz bulabileceğimi sanmıyorum fakat yapabilecek varsa ben almaya talibim...
Böyle profesyonellerin bulunduğu bir platformda bunu yapabilecek birileri vardır elbet diye umuyorum :)
Merhaba zamanında birşeyler yazmıştım bu konu hakin da kodlar bunlar ustalar tamama erdirirlerse küllenirsiniz

HTML:
<a href="{{ link('forums') }}"
                               [B] class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic p-navgroup-link--conversations[/B]
                                title="{{ phrase('forum list')|for_attr }}"
                                aria-label="{{ phrase('forum list')|for_attr }}"
                                aria-expanded="false"
                                aria-haspopup="true">
                                <i aria-hidden="true"></i>
                            </a>
                            <a href="{{ link('conversations') }}"
                                class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic p-navgroup-link--conversations js-badge--conversations badgeContainer{{ $xf.visitor.conversations_unread ? ' badgeContainer--highlighted' : '' }}"
                                data-badge="{$xf.visitor.conversations_unread|number}"
                                data-xf-click="menu"
                                data-xf-key="{{ phrase('shortcut.conversations_menu')|for_attr }}"
                                data-menu-pos-ref="< .p-navgroup"
                                title="{{ phrase('conversations')|for_attr }}"
                                aria-label="{{ phrase('conversations')|for_attr }}"
                                aria-expanded="false"
                                aria-haspopup="true">
                                <span class="p-navgroup-linkText">{{ phrase('nav_inbox') }}</span>
                            </a>

Merhaba zamanında birşeyler yazmıştım bu konu hakin da kodlar bunlar ustalar tamama erdirirlerse küllenirsiniz

HTML:
<a href="{{ link('forums') }}"
                               [B] class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic p-navgroup-link--conversations[/B]
                                title="{{ phrase('forum list')|for_attr }}"
                                aria-label="{{ phrase('forum list')|for_attr }}"
                                aria-expanded="false"
                                aria-haspopup="true">
                            </a>
                            <a href="{{ link('conversations') }}"
                                class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic p-navgroup-link--conversations js-badge--conversations badgeContainer{{ $xf.visitor.conversations_unread ? ' badgeContainer--highlighted' : '' }}"
                                data-badge="{$xf.visitor.conversations_unread|number}"
                                data-xf-click="menu"
                                data-xf-key="{{ phrase('shortcut.conversations_menu')|for_attr }}"
                                data-menu-pos-ref="< .p-navgroup"
                                title="{{ phrase('conversations')|for_attr }}"
                                aria-label="{{ phrase('conversations')|for_attr }}"
                                aria-expanded="false"
                                aria-haspopup="true">
                                <span class="p-navgroup-linkText">{{ phrase('nav_inbox') }}</span>
                            </a>
Ben inanıyorum bu forumdan böyle bi eklenti çıkacağına... Ve bu eklenti yapıldıktan sonra bütün forum sitelerinde olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri