[Geri Bildirim] "Açık Atölye" — teknoloji forumu için XenForo 2 teması

Merhaba,

WMstudio için "forum değil, atölye" fikriyle bir XenForo 2 teması tasarladım.
Her kategori kendi kodu ve rengi olan bir "modül" (HUB·01, LAB·02…). Bölüm
ikonları teknik çizim gibi, son konu alanında da git grafiğinden ilham alan
bir "tartışma hattı" var.

Özellikle şunları merak ediyorum:
1. İlk bakışta nasıl bir site olduğu anlaşılıyor mu?
2. Modül kodları yön bulmayı kolaylaştırıyor mu, kafa karıştırıyor mu?
3. Konu cevap alan tasarımı fazlamı abartılı?
4. Koyu tema ve yazı boyutları rahat okunuyor mu?
5. Kendi forumunuzda kullanır mıydınız? Neyi değiştirirdiniz?

Canlı hali: https://wmstudio.net
cevap verirseniz çok sevinirim. Her yorumu okuyup bir sonraki sürüme yansıtacağım.

Ekli dosyalar

• Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 8.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 8.png
    585,5 KB · Görüntüleme: 13
  • Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 7.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 7.png
    252,3 KB · Görüntüleme: 13
  • Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 6.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 6.png
    335,9 KB · Görüntüleme: 10
  • Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 5.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 5.png
    324,3 KB · Görüntüleme: 10
  • Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 4.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 4.png
    220,1 KB · Görüntüleme: 10
  • Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 3.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 3.png
    141 KB · Görüntüleme: 9
  • Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 2.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 2.png
    130,4 KB · Görüntüleme: 7
  • Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 1.png
    Açık Atölye — Tema Tanıtımı (TR) - slide 1.png
    245,6 KB · Görüntüleme: 14
Kesinlikle çok güzel bir tema ancak benim gibi zorunlu gözlük kullananlar için gündüz teması daha albenili duruyor. Hatta uzun zaman sonra gördüğüm domain = tasarım olarak en güzel temalardan birisi. Site konusunda atölye mantığını sisteme de yansıtmanız lazım, ben sadece klasik yazı yazmamalıyım. Örneğin bazı kodları site üzerinden (mümkünse) koşabilmeliyim. Başarılar dilerim.

Kesinlikle çok güzel bir tema ancak benim gibi zorunlu gözlük kullananlar için gündüz teması daha albenili duruyor. Hatta uzun zaman sonra gördüğüm domain = tasarım olarak en güzel temalardan birisi. Site konusunda atölye mantığını sisteme de yansıtmanız lazım, ben sadece klasik yazı yazmamalıyım. Örneğin bazı kodları site üzerinden (mümkünse) koşabilmeliyim. Başarılar dilerim.
merhaba yorum için teşekkür ederim temada entegre ettiğim makale sistemi var Site konusunda atölye mantığını sisteme de yansıtmanız lazım, ben sadece klasik yazı yazmamalıyım. Örneğin bazı kodları site üzerinden (mümkünse) koşabilmeliyim. bu fikrinizi biraz daha detaylandıra bilirseniz ona göre bir düzenleme yada eklenti yazayım .

daha önceki yaptığın tasarımlara bakıldığın da bu tasarımı kesinlikle tavsiye etmiyorum açıkcası.

Forum resmen ben yapay zekayla yapıldım diyor, tasarımlar özgünlükten çıktığın da kullanılmaz hal alıyor gerçekten.

Projen için hayırlı olsun diyorum.

Alışılmışın dışında ve gayet güzel ben beğendim açıkçası farklı olmak iyidir.

merhaba yorum için teşekkür ederim temada entegre ettiğim makale sistemi var Site konusunda atölye mantığını sisteme de yansıtmanız lazım, ben sadece klasik yazı yazmamalıyım. Örneğin bazı kodları site üzerinden (mümkünse) koşabilmeliyim. bu fikrinizi biraz daha detaylandıra bilirseniz ona göre bir düzenleme yada eklenti yazayım .

Hocam site ismi ve yazdığın tanıtım metninde ki atölye mantığına uymalı demek istemiştim. Örneğin ben senin siten üzerinden canlı olarak css denemeleri yapabilmeliyim, veya css renk kodlarını deneyerek tespit edebilmeliyim. Css sadece bir örnek hayal dünyanı geniş tut... Kısacası site benimle etkileşime girmeli, atölye dediğimiz nedir girersin alırsın eline anahtarları takımları vs birşeyler üretirsin. Ben senin sitene giriyorsam konsept atölye ise birşeyleri deneyebilmeliyim. Site isminde studio geçiyor bunun tam karşılığını kullanıcıya verebilirsin işte o zaman farklı birşeyler katmış olabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri