Eklenti isteği Forum İçi Bakiye Sistemi (Havuz Sistemi)

• Kullanıcı Asmolin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo eklenti, tema, Türkçe yama istekleriniz
Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu eklentiyi istemektedir.
Merhaba XGT ailesi :)

Xenfero'yu yeni duydum çok beğendim aslında ilk başta vbulletin daha hoşuma gidiyordu ta ki XGT formundaki temaları görene kadar temalar ve eklentiler için yönetim ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bende XGT müşterisi olacağım kısa sürede inşallah fakat bazı planlarım var plansız iş yapmak istemiyorum o yüzden planlarımı isteklerimi sorularımı bu forumda sizlerle danışacağım yani izninizle sizleri biraz yoracağım :) neyse kendimi tanıttım sanki hemen konuya gireyim. :)

Forum İçi Bakiye Sistemi Özelliği

Forum içinde araclık sistemi planladım şöyle;
A kullanıcısı (Satıcı) ile B kullanıcısı (Müşteri) alışveriş yaparken moderatör ekibinin onayıyla güvenli alışveriş yapabilmesini sağlamak istiyorum.
Alışveriş bittikten sonra B kullanıcısı onay verdiğinde moderatör ekibi tarafından onayladığında güvenli alışveriş yapabilmesini sağlamak. (Komisyon isteğe bağlı eklenmeli.)
Fakat kullanıcı istediği zaman bu bakiyeyi banka hesabına çekebilmesini sağlaması lazım bu özelliğin yoksa istediğim plana uygun olmaz.

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Bunun için credits eklentilerini kullanabilirsiniz.

Örnekler:

Hali hazırda böyle bir eklenti yok. Eklentilerin amacının size uygun mu değil mi olduğunu bilemeyiz. Kullanıcı ödemeyi size yapar, yani sizden kredi satın almış olur, sizde kullanıcıya kredi tanımlarsınız, bu kredi ile alışveriş yapmasını sağlarsınız, para çekimi olduğunda kredisi kadar sizden para talep edebilir.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Bunun için credits eklentilerini kullanabilirsiniz.

Örnekler:

Hali hazırda böyle bir eklenti yok. Eklentilerin amacının size uygun mu değil mi olduğunu bilemeyiz. Kullanıcı ödemeyi size yapar, yani sizden kredi satın almış olur, sizde kullanıcıya kredi tanımlarsınız, bu kredi ile alışveriş yapmasını sağlarsınız, para çekimi olduğunda kredisi kadar sizden para talep edebilir.
Hocam bu eklentilerin türkçe dil desteği yok sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri