Verilir abi, neden verilemesinki. Paylaşımlı hosting hizmetine bile, fiziksel sunucu kadar kaynak tanımlanabilir. Fizikselin kapasitesi önemli bu durumda.Paylaşımlı sunuculara nested kaynak verilebiliyor mu?
Verilir abi, neden verilemesinki. Paylaşımlı hosting hizmetine bile, fiziksel sunucu kadar kaynak tanımlanabilir. Fizikselin kapasitesi önemli bu durumda.Paylaşımlı sunuculara nested kaynak verilebiliyor mu?
Hocam herkes herşeyi söyler foruma baktığınızda neyin ne olduğunu anliyorsunuz sayılı eklentiler kullaniyorlar Allah aşkına. Recep baltas xenfor ceosumu her dediği doğru olsunYani bu arkadaş geçen gün 2.3 güncellemesi için bir konu açtı. Konuda 20 e yakın eklentiyi hallettik, kalan 50 adet eklentiyi güncelliyoruz şeklinde yazı paylaştı. Demekki Recep Baltaş yalan söylüyor.
Verilir abi, neden verilemesinki. Paylaşımlı hosting hizmetine bile, fiziksel sunucu kadar kaynak tanımlanabilir. Fizikselin kapasitesi önemli bu durumda.
Hocam herkes herşeyi söyler foruma baktığınızda neyin ne olduğunu anliyorsunuz sayılı eklentiler kullaniyorlar Allah aşkına. Recep baltas xenfor ceosumu her dediği doğru olsun
Hocam ben diyorum o forma bakıldığı zaman okadar eklenti yok. Bu 2x2 forumda sayılı eklenti var abartılacak bir şey yok aynı temalı benim forumda var teknoloji üzerine hiç okadar eklentide yok gayet de özellikli. Yani Recep abi biraz sıkmışDostum TechOlay'ı zaten Recep Baltaş kurdu. Adam kendi forumunda kullandığı eklentinin sayısını bilmez mi? Sen olayları karıştırıyorsun galiba.
Hocam ben diyorum o forma bakıldığı zaman okadar eklenti yok. Bu 2x2 forumda sayılı eklenti var abartılacak bir şey yok aynı temalı benim forumda var teknoloji üzerine hiç okadar eklentide yok gayet de özellikli. Yani Recep abi biraz sıkmış
Tabii ki abi rahat bir şekilde verilir kaynaklar. Genelde bu paketler tanıdıklara, sponsor olunan kişilere temin edilir. Hiçbir firma maliyeti kurtarmayacağı için satışa sunmuyor.Hımm. Eğer fiziksel olarak verebiliyorsa o başka tabi. Çoğu firmada hiç böyle bir hosting paketine rastlamadım. Ben hep vds kullandım. Hosting taraftarı olmadım hiç.
Ama bana kalırsa oradaki yazı geçerliliğini koruyor. Forumu paylaşımlı VDS üzerine kurmuşlardır bence.
Aslında olabilir, belki henüz fiziksel sunucuda olmayabilirler. İleride sponsorluk geldikçe altyapı güncellenecektir.Ama bana kalırsa oradaki yazı geçerliliğini koruyor. Forumu paylaşımlı VDS üzerine kurmuşlardır bence.
BakarızKullandığı eklentileri satışa sunacaklarmış. Bekleyelim görelim o zaman var mı o kadar eklentisi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.