Ücretli [XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi

• Kullanıcı netr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo Eklentilerimiz
[XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi
Merhaba, arkadaşlar. XenGenTr yapay zeka sistemi satışa çıkmıştır. Google Gemini ve ChatGpt olarak iki farklı yapay zeka ile birlikte gelmektedir. Konu açma özelliği, yapay zeka ile yorumlara cevap verme özelliği vs. Daha detaylı bilgiliyi ürün açıklamalarında bulabilirsiniz.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı bilgisi Güncellemeler (3) Yorumlar (2) Forum konusu

Vitrin konusu
  • İstatistikte sabit
Merhaba, arkadaşlar. XenGenTr yapay zeka sistemi yakında çıkacak. Google Gemini ve ChatGpt olarak iki farklı yapay zeka ile birlikte gelecek. Konu açma özelliği, yapay zeka ile yorumlara cevap verme özelliği vs. Eklenti satışa çıktığında daha detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

tokenine sağlık :) eline de :)

Evet, toparlayalım. Elimden geldiğince gelen isteklerinizi eklemeye çalıştım. Genel bilgi verip konuyu toparlamak istiyorum.

Şu an için özellikler:

2 Yapay zeka kullanma imkanı: ChatGpt ve Google Gemini. Ayrıca admin panelinde hangi yapay zeka apisi girilirse sistemde o aktif olacak. İki api de sağlanırsa ikisi de aktif olacak. Chatgpt yapay zeka varsayılan olarak ayarlandı! (Ben daha başarılı buldum ama tercihinize kalmış)

Kısa cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Uzun cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Günlük konu açma limiti.
Konu başlığı karakter uzunluğu belirleme
İçeriği otomatik onaylama
Spam kontrolü
Belirteceğiniz bir veya birden fazla forumda yapay zeka kullanımını aktif etme.
Kullanıcı grubu izinlerine dayalı çalışma.
Yapay zeka ile konu oluşturma.
Yapay zeka ile yorum yazdırma.
Yapay zeka ile resim oluşturma
Hazır, özel prompt (yönerge) şablonları
Kendi promptlarınızı (yönergelerinizi) girme.
Seçime göre Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca içerik oluşturma!
Konunun veya yorumun yapay zeka tarafından oluşturulduğunu belirten (seçeneğe bağlı) ibare.

Yeni Eklenen Özellikler

Admin panel alanından zamana dayalı istediğiniz forumlarda yapay zekaya konu açtırma

Örnek:

ai7.png

ai8.png

Konu başlığı alanının eklendiğini görüyorsunuz.

Bunu eklememizin sebebi, konu başlığını yapay zekaya bıraktığımızda devrik bir cümle yazıp konu içerisinden devam edebiliyor. Sebebi xenforo tarafından node alanının karakter sınırlaması olabilir. Ama bunu çok sık yapmıyordu. Bunun önüne geçmek için başlık alanına konu başlığı girdiğinizde bunu konu başlığı olarak otomatik açacaktır. Boş bırakırsanız prompt alanına girdiğiniz içeriğe göre başlığı da kendisi oluşturacaktır. Önerim; Başlık alanını girmeniz yönünde olur.

Bunu public alanında da böyle uyguladım.

ai2.png

XenForo BBCode tarafı çok yorucu geçti. Ama artık kodlama tarafında da satır içi dahil sağlıklı içerik yazdırma yapabiliyor. ;)

ai3.png

Konulara verdiği cevaplar çok çok iyi. Yeter ki prompt alanına ne yapması gerektiğini söyleyin.

ai4.png

Oluşturduğu cevap:

ai5.png

Açılan konuyu veya yorumu dilerseniz yönetici onayına taşıyabilirsiniz.

ai6.png

Yazının başında da söyledim. Gelen tüm istekleri eklemeye çalıştım. Bundan sonrası fanteziye gireceği için ekleme yapmayı düşünmüyorum. :)

İlgi ve alaka gösteren herkese teşekkürler.

Evet, toparlayalım. Elimden geldiğince gelen isteklerinizi eklemeye çalıştım. Genel bilgi verip konuyu toparlamak istiyorum.

Şu an için özellikler:

2 Yapay zeka kullanma imkanı: ChatGpt ve Google Gemini. Ayrıca admin panelinde hangi yapay zeka apisi girilirse sistemde o aktif olacak. İki api de sağlanırsa ikisi de aktif olacak. Chatgpt yapay zeka varsayılan olarak ayarlandı! (Ben daha başarılı buldum ama tercihinize kalmış)

Kısa cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Uzun cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Günlük konu açma limiti.
Konu başlığı karakter uzunluğu belirleme
İçeriği otomatik onaylama
Spam kontrolü
Belirteceğiniz bir veya birden fazla forumda yapay zeka kullanımını aktif etme.
Kullanıcı grubu izinlerine dayalı çalışma.
Yapay zeka ile konu oluşturma.
Yapay zeka ile yorum yazdırma.
Yapay zeka ile resim oluşturma
Hazır, özel prompt (yönerge) şablonları
Kendi promptlarınızı (yönergelerinizi) girme.
Seçime göre Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca içerik oluşturma!
Konunun veya yorumun yapay zeka tarafından oluşturulduğunu belirten (seçeneğe bağlı) ibare.

Yeni Eklenen Özellikler

Admin panel alanından zamana dayalı istediğiniz forumlarda yapay zekaya konu açtırma

Örnek:

Ekli dosyayı görüntüle 29498

Ekli dosyayı görüntüle 29499

Konu başlığı alanının eklendiğini görüyorsunuz.

Bunu eklememizin sebebi, konu başlığını yapay zekaya bıraktığımızda devrik bir cümle yazıp konu içerisinden devam edebiliyor. Sebebi xenforo tarafından node alanının karakter sınırlaması olabilir. Ama bunu çok sık yapmıyordu. Bunun önüne geçmek için başlık alanına konu başlığı girdiğinizde bunu konu başlığı olarak otomatik açacaktır. Boş bırakırsanız prompt alanına girdiğiniz içeriğe göre başlığı da kendisi oluşturacaktır. Önerim; Başlık alanını girmeniz yönünde olur.

Bunu public alanında da böyle uyguladım.

Ekli dosyayı görüntüle 29500

XenForo BBCode tarafı çok yorucu geçti. Ama artık kodlama tarafında da satır içi dahil sağlıklı içerik yazdırma yapabiliyor. ;)

Ekli dosyayı görüntüle 29501

Konulara verdiği cevaplar çok çok iyi. Yeter ki prompt alanına ne yapması gerektiğini söyleyin.

Ekli dosyayı görüntüle 29502

Oluşturduğu cevap:

Ekli dosyayı görüntüle 29503

Açılan konuyu veya yorumu dilerseniz yönetici onayına taşıyabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 29504

Yazının başında da söyledim. Gelen tüm istekleri eklemeye çalıştım. Bundan sonrası fanteziye gireceği için ekleme yapmayı düşünmüyorum. :)

İlgi ve alaka gösteren herkese teşekkürler.
@netr0n hocam 2.2 içinde gelecek mi ?

Ürün Bilgisi

Php 8.2+ İoncube v14 ChatGpt Api Google Gemini Api
Satıcı
netr0n
Yayın tarihi
Son Güncelleme
Görüntüleme
775
100% 5,00 yıldız 2 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

Süresiz kullanım, 1 yıl güncelleme
$110,00
Yenileme maliyeti
$40,00
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri