Evet, toparlayalım. Elimden geldiğince gelen isteklerinizi eklemeye çalıştım. Genel bilgi verip konuyu toparlamak istiyorum.
Şu an için özellikler:
2 Yapay zeka kullanma imkanı: ChatGpt ve Google Gemini. Ayrıca admin panelinde hangi yapay zeka apisi girilirse sistemde o aktif olacak. İki api de sağlanırsa ikisi de aktif olacak. Chatgpt yapay zeka varsayılan olarak ayarlandı! (Ben daha başarılı buldum ama tercihinize kalmış)
Kısa cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Uzun cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Günlük konu açma limiti.
Konu başlığı karakter uzunluğu belirleme
İçeriği otomatik onaylama
Spam kontrolü
Belirteceğiniz bir veya birden fazla forumda yapay zeka kullanımını aktif etme.
Kullanıcı grubu izinlerine dayalı çalışma.
Yapay zeka ile konu oluşturma.
Yapay zeka ile yorum yazdırma.
Yapay zeka ile resim oluşturma
Hazır, özel prompt (yönerge) şablonları
Kendi promptlarınızı (yönergelerinizi) girme.
Seçime göre Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca içerik oluşturma!
Konunun veya yorumun yapay zeka tarafından oluşturulduğunu belirten (seçeneğe bağlı) ibare.
Yeni Eklenen Özellikler
Admin panel alanından zamana dayalı istediğiniz forumlarda yapay zekaya konu açtırma
Örnek:
Ekli dosyayı görüntüle 29498
Ekli dosyayı görüntüle 29499
Konu başlığı alanının eklendiğini görüyorsunuz.
Bunu eklememizin sebebi, konu başlığını yapay zekaya bıraktığımızda devrik bir cümle yazıp konu içerisinden devam edebiliyor. Sebebi xenforo tarafından node alanının karakter sınırlaması olabilir. Ama bunu çok sık yapmıyordu. Bunun önüne geçmek için başlık alanına konu başlığı girdiğinizde bunu konu başlığı olarak otomatik açacaktır. Boş bırakırsanız prompt alanına girdiğiniz içeriğe göre başlığı da kendisi oluşturacaktır. Önerim; Başlık alanını girmeniz yönünde olur.
Bunu public alanında da böyle uyguladım.
Ekli dosyayı görüntüle 29500
XenForo BBCode tarafı çok yorucu geçti. Ama artık kodlama tarafında da satır içi dahil sağlıklı içerik yazdırma yapabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 29501
Konulara verdiği cevaplar çok çok iyi. Yeter ki prompt alanına ne yapması gerektiğini söyleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 29502
Oluşturduğu cevap:
Ekli dosyayı görüntüle 29503
Açılan konuyu veya yorumu dilerseniz yönetici onayına taşıyabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 29504
Yazının başında da söyledim. Gelen tüm istekleri eklemeye çalıştım. Bundan sonrası fanteziye gireceği için ekleme yapmayı düşünmüyorum.
İlgi ve alaka gösteren herkese teşekkürler.