Peki abi şu olabilir mi? Örneğin zaman dilimi ayarlansa? Diyelim gece 12 ile sabah 8 arası ve kategoriler belirlense bu kategorilere açılmamış konuları aç desek ve özgün görsel eklese, nasıl olur?

Haha
Eline, emeğine sağlık kanka. Bu bence daha giriş, ilerleyen günlerde daha fazlası olacaktır. Forum yöneticileri için gerçek anlamda büyük kolaylık sağlayacağına eminim.
Geriye dönük bir çalışma olmuyor maalesef. Her zaman ileriHerşey ücrette bitiyor hocam. Makul bir fiyat ve 2.2.X sürümünüde düşünerek yaparsanız çok makbule gecer.
Tek kelimeyle harika duruyor, içe gömülü olması güzel detay.
Senin yaptığın şeylerden çok fikirlerin güzel .. Ama ben yapay zekaya karşıyımYerine göre değişir kullanım alanları.. Benimle rap atışması yaparsa onu yıkarım .. fadssaf
Ellerine sağlık bekliyoruz ..
Hadi bakalım abi geliyor gelmekte olan merakla bekliyoruz. Tabii bir de o Youtube'da video çekmeni :dKuyrukta bekleyen konular diyorsun yani. Tamam bakarım ona da
Bu arada resim dediğimiz şey chatgpt'de DALL-E ile sağlanıyor. Onu da bağladım yapay zekaya. Prompt vererek özgün resimler ürettirebiliyoruz. Aynı API keyi alıyorsunuz ama farklı bir serviste yapıyor işi. Siz yine tek api ile işlemleri yaptıracaksınız![]()
DALL-E ile Webp formatında görsel üretimde komut verince resmi sıkıştır vs. resim boyutu 200-300 kb tutuyor.Ben bir öneri sunucam abi eğer dikkate alınırsa.. Resim olayıda var diyorsun.. Bu resimi siteye dosya ekle şeklinde yükleyip sunucuya kayıt ederse sıkıntı olur gibi şişme yapar disk alanında... Bunu bbcode şeklinde embed etmesi seçeneğide olsa sanki iyi olur gibi disk dostu misali..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.