Ücretli [XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi

• Kullanıcı netr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo Eklentilerimiz
[XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi
Merhaba, arkadaşlar. XenGenTr yapay zeka sistemi satışa çıkmıştır. Google Gemini ve ChatGpt olarak iki farklı yapay zeka ile birlikte gelmektedir. Konu açma özelliği, yapay zeka ile yorumlara cevap verme özelliği vs. Daha detaylı bilgiliyi ürün açıklamalarında bulabilirsiniz.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı bilgisi Güncellemeler (2) Yorumlar (2) Forum konusu

Vitrin konusu
  • İstatistikte sabit
xgtRobot.jpgxgtRobot2.jpg

2 Yapay zeka kullanma imkanı: ChatGpt ve Google Gemini. Ayrıca admin panelinde hangi yapay zeka apisi girilirse sistemde o aktif olacak. İki api de sağlanırsa ikisi de aktif olacak. Chatgpt yapay zeka varsayılan olarak ayarlandı! (Ben daha başarılı buldum ama tercihinize kalmış)

• Kısa cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
  • Uzun cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
  • Günlük konu açma limiti.
  • Konu başlığı karakter uzunluğu belirleme
  • İçeriği otomatik onaylama
  • Spam kontrolü
  • Belirteceğiniz bir veya birden fazla forumda yapay zeka kullanımını aktif etme.
  • Kullanıcı grubu izinlerine dayalı çalışma.
  • Yapay zeka ile konu oluşturma.
  • Yapay zeka ile yorum yazdırma.
  • Yapay zeka ile resim oluşturma
  • Hazır, özel prompt (yönerge) şablonları
  • Kendi promptlarınızı (yönergelerinizi) girme.
  • Seçime göre Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca içerik oluşturma!
  • Konunun veya yorumun yapay zeka tarafından oluşturulduğunu belirten (seçeneğe bağlı) ibare.
  • Admin panel alanından zamana dayalı istediğiniz forumlarda yapay zekaya konu açtırma
Videolu Anlatım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

xgtai_1.png

xgtai_2.png

xgtai_3.png

xgtai_4.png

xgtai_5.png

xgtai_6.png

xgtai_7.png

xgtai_8.png

xgtai_9.png

On numara beş yıldız hocam. Bunu çoğumuz satın alırız. Fakat chat gpt prompt yazdırarak makale oluşturuyorum. Prompt verme işi nasıl olacak?

Harika olur. Örneğin teknoloji forumum olsun diyelim. Teknoloji uzmanı gibi yaz, 800 kelime olsun, birinci tekil kişi kullan, imla kurallarına dikkat et. Eğitici ve samimi dil kullan vs vs. Her siteye ayrı prompt olabilir. Fakatttt prompt şablon seçilip kategoriye göre varsayılan prompt belirlenebilir. Bilmiyorum absürt mü fatbotterda hazır şablonlarla harika içerikler oluşuyor. Prompt olmadan ve promptları çoğaltmadan zor.

Harika olur. Örneğin teknoloji forumum olsun diyelim. Teknoloji uzmanı gibi yaz, 800 kelime olsun, birinci tekil kişi kullan, imla kurallarına dikkat et. Eğitici ve samimi dil kullan vs vs. Her siteye ayrı prompt olabilir. Fakatttt prompt şablon seçilip kategoriye göre varsayılan prompt belirlenebilir. Bilmiyorum absürt mü fatbotterda hazır şablonlarla harika içerikler oluşuyor. Prompt olmadan ve promptları çoğaltmadan zor.
Bakalım ileride neler ekleyebiliriz.

Örnek bir ufak test yaptım ve sonuç

aixgtques.png

Verdiği cevap:

xgtaipro.png

Bana göre çok çok iyi bir cevap vermiş :)

Ürün Bilgisi

Php 8.2+ İoncube v14 ChatGpt Api Google Gemini Api
Satıcı
netr0n
Yayın tarihi
Son Güncelleme
100% 5,00 yıldız 2 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

Süresiz kullanım, 1 yıl güncelleme
4.600,00 ₺
Yenileme maliyeti
1.750,00 ₺
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri