-
Vitrin konusu
- İstatistikte sabit
Ben bir öneri sunucam abi eğer dikkate alınırsa.. Resim olayıda var diyorsun.. Bu resimi siteye dosya ekle şeklinde yükleyip sunucuya kayıt ederse sıkıntı olur gibi şişme yapar disk alanında... Bunu bbcode şeklinde embed etmesi seçeneğide olsa sanki iyi olur gibi disk dostu misali..
XenForo attachment sınıfını kullanıyoruz. Embed eklemek çok daha basit olabilirdi ama ben dışarıya bağlı sistemleri pek sevmiyorum.
her açılan konuya 5-10-20 farklı hesapla cevap verse ziyaretci gibi mümkün mü. kendisi takılsın konu altında muhabbet sohbet etsinler ara ara gibi gibi. insan gibi davransın.
Eklentiyi düşünüp tasarlarken, elimden geldiğince sahte bir görüntü vermesinden kaçındım. Bu söylediğinizin çok çok ötesinde şeyler de eklenebilirdi. Ama biz bu teknolojiyi kullanırken, uzun vadedeki faydalarını düşünmek zorundayız. Eklenti, forumdaki etkileşimi artırmak için doğal dil işleme teknolojisini kullanıyor ancak sahte kullanıcı hesaplarıyla otomatik mesajlar oluşturmak gibi bir amaç taşımıyor. Gerçek kullanıcıların katılımını teşvik etmek ve forumda organik bir topluluk oluşturmak daha sağlıklı ve uzun vadeli bir çözüm olacaktır. Forumun güvenilirliği ve itibarı açısından da böyle bir sistemin sakıncalı olabileceğini düşünüyorum. İnsanlara fayda sağlamayacak, yapay zekaların forum içerisinde birbirlerine yorum yazdığı bir ortamda şahsım adına ben bulunmak istemem.