Ücretli [XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi

• Kullanıcı netr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo Eklentilerimiz
[XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi
Merhaba, arkadaşlar. XenGenTr yapay zeka sistemi satışa çıkmıştır. Google Gemini ve ChatGpt olarak iki farklı yapay zeka ile birlikte gelmektedir. Konu açma özelliği, yapay zeka ile yorumlara cevap verme özelliği vs. Daha detaylı bilgiliyi ürün açıklamalarında bulabilirsiniz.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı bilgisi Güncellemeler (3) Yorumlar (2) Forum konusu

Vitrin konusu
  • İstatistikte sabit
Ben bir öneri sunucam abi eğer dikkate alınırsa.. Resim olayıda var diyorsun.. Bu resimi siteye dosya ekle şeklinde yükleyip sunucuya kayıt ederse sıkıntı olur gibi şişme yapar disk alanında... Bunu bbcode şeklinde embed etmesi seçeneğide olsa sanki iyi olur gibi disk dostu misali..

XenForo attachment sınıfını kullanıyoruz. Embed eklemek çok daha basit olabilirdi ama ben dışarıya bağlı sistemleri pek sevmiyorum.

her açılan konuya 5-10-20 farklı hesapla cevap verse ziyaretci gibi mümkün mü. kendisi takılsın konu altında muhabbet sohbet etsinler ara ara gibi gibi. insan gibi davransın.

Eklentiyi düşünüp tasarlarken, elimden geldiğince sahte bir görüntü vermesinden kaçındım. Bu söylediğinizin çok çok ötesinde şeyler de eklenebilirdi. Ama biz bu teknolojiyi kullanırken, uzun vadedeki faydalarını düşünmek zorundayız. Eklenti, forumdaki etkileşimi artırmak için doğal dil işleme teknolojisini kullanıyor ancak sahte kullanıcı hesaplarıyla otomatik mesajlar oluşturmak gibi bir amaç taşımıyor. Gerçek kullanıcıların katılımını teşvik etmek ve forumda organik bir topluluk oluşturmak daha sağlıklı ve uzun vadeli bir çözüm olacaktır. Forumun güvenilirliği ve itibarı açısından da böyle bir sistemin sakıncalı olabileceğini düşünüyorum. İnsanlara fayda sağlamayacak, yapay zekaların forum içerisinde birbirlerine yorum yazdığı bir ortamda şahsım adına ben bulunmak istemem.

her açılan konuya 5-10-20 farklı hesapla cevap verse ziyaretci gibi mümkün mü. kendisi takılsın konu altında muhabbet sohbet etsinler ara ara gibi gibi. insan gibi davransın.

Geçenlerde bu bahsettiğiniz şekilde bir foruma denk geldim. ya yapay zeka ya da adam 20 tane hesap oluşturmuş kendi kendine yazışıyordu. Merak edip bir kaçına bakayım dedim bir süre sonra psikolojim bozuldu.

Şu an için özellikler:

2 Yapay zeka kullanma imkanı: ChatGpt ve Google Gemini. Ayrıca admin panelinde hangi yapay zeka apisi girilirse sistemde o aktif olacak. İki api de sağlanırsa ikisi de aktif olacak. Chatgpt yapay zeka varsayılan olarak ayarlandı! (Ben daha başarılı buldum ama tercihinize kalmış)

Kısa cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Uzun cevaplar ile minimum - maksimum karakter sayısı belirleme.
Günlük konu açma limiti.
Konu başlığı karakter uzunluğu belirleme
İçeriği otomatik onaylama
Spam kontrolü
Belirteceğiniz bir veya birden fazla forumda yapay zeka kullanımını aktif etme.
Kullanıcı grubu izinlerine dayalı çalışma.
Yapay zeka ile konu oluşturma.
Yapay zeka ile yorum yazdırma.
Yapay zeka ile resim oluşturma
Hazır, özel prompt (yönerge) şablonları
Kendi promptlarınızı (yönergelerinizi) girme.
Seçime göre Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca içerik oluşturma!
Konunun veya yorumun yapay zeka tarafından oluşturulduğunu belirten (seçeneğe bağlı) ibare.

xgt_ai_1.png

xgt_ai_2.png

xgt_ai_3.png

xgt_ai_4.png

xgt_ai_5.png

Bir liste düşünelim abi her satırda bir prompt olduğunu varsayalım, her satır için ayrı ayrı belirlediğimiz kategoriye konu açabilir miyiz? Alıp kendi amacım için özelleştirip, algoritmada sıyrılmak istiyorum, buna müsait mi?

Okuyunca biraz karmaşık yazdığımı farkettim, yani her satır ayrı bir konu olacak ve bunların açılması süresi arasına delay süre eklenecek.

Okuyunca biraz karmaşık yazdığımı farkettim, yani her satır ayrı bir konu olacak ve bunların açılması süresi arasına delay süre eklenecek.
Anladım ne demek isteğini kardeşim. Evet, bu söylediğini yapmak mümkün ama şu anki eklentide bu yok. Admin panel tarafına eklenebilir. Tamam bunun testleri bitsin onu da eklemeye çalışırım.

Anladım ne demek isteğini kardeşim. Evet, bu söylediğini yapmak mümkün ama şu anki eklentide bu yok. Admin panel tarafına eklenebilir. Tamam bunun testleri bitsin onu da eklemeye çalışırım.
Hocam promptu her seferinde vermek zorunda mıyım? Varsayılan prompt olsa ve konu başlığını yazsam o prompt ile birleşir mi ?

Zamanlınmış içerik oluşturmaya da karar verdim.

acp1.png

acp2.png

Hocam promptu her seferinde vermek zorunda mıyım? Varsayılan prompt olsa ve konu başlığını yazsam o prompt ile birleşir mi ?

Hazır şablonlar bunun için var. Prompt (yönerge) alanına konu başlığınızı da yazmanız yeterlidir.

Muhteşem eklenti sabırla bekliyoruz fakat 2.2 sürümü içinde uyumlu olursa cok iyi olur hocam <3

Teşekkür ederim, geriye dönük bir çalışma düşünmüyorum ama bir test edeceğim.

Ürün Bilgisi

Php 8.2+ İoncube v14 ChatGpt Api Google Gemini Api
Satıcı
netr0n
Yayın tarihi
Son Güncelleme
Görüntüleme
775
100% 5,00 yıldız 2 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

Süresiz kullanım, 1 yıl güncelleme
$110,00
Yenileme maliyeti
$40,00
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri