Bunu için bir kontrol mekanizması yada ayarı yok. Eğer bilginiz var ise css yapısı ile oynamalsınız. Ancak eğer CSS bilginzi çok iyi değil ise bunuda atvsiye etmem.Merhaba sütunların genişlikleri nereden ayarlanabiliyor?
Bunu tecümemi edeyim anlamadım ki,açıkca yazıyor orada zaten,tüm eklentileri denedim bu hataları alıyorum kardeşim
O zamana css si kurcalayayım...Bunu için bir kontrol mekanizması yada ayarı yok. Eğer bilginiz var ise css yapısı ile oynamalsınız. Ancak eğer CSS bilginzi çok iyi değil ise bunuda atvsiye etmem.
hocam forumunuzdaki tüm statics eklentileri kullanmama rağmen olmadı kurulmuyor isterseniz bir yardım etseniz site adresi zaten kullanıcı adım sonuna sadece .com ekleyinBunu tecümemi edeyim anlamadım ki,açıkca yazıyor orada zaten,
1. Xenforo 2.1.0+ üzeri versiyona kurulabilirim2.38 adet dosyayı bulamıyorum ( eklentiyi yanlış dizine atmışsınız diyor.Şu versiyonunu kurunuz : XenForo 2.0 - [XenGenTr] Forum istatistik sistemi ancak bu ile verdiğim linteki sistem bir birinden çok farklı eski versiyon sonuçta verdiğim. illaha bunu kullanmak istiyorsanız xenforo 2.1.0 üstü forumu upgrade yapamalısınız.
@eTiKeT™ hocam, css den sütunların genişliğini ve ayarlardan yapılamayan başlıkların font büyüklüklerini ayarladım.. çok güzel oldu.. fakat bir güncelleme ile bu yapılanlar bir gün sıfırlanacak sanırsam... Bunun olmaması için ne yapmam gerekir?Bunu tecümemi edeyim anlamadım ki,açıkca yazıyor orada zaten,
1. Xenforo 2.1.0+ üzeri versiyona kurulabilirim2.38 adet dosyayı bulamıyorum ( eklentiyi yanlış dizine atmışsınız diyor.Şu versiyonunu kurunuz : XenForo 2.0 - [XenGenTr] Forum istatistik sistemi ancak bu ile verdiğim linteki sistem bir birinden çok farklı eski versiyon sonuçta verdiğim. illaha bunu kullanmak istiyorsanız xenforo 2.1.0 üstü forumu upgrade yapamalısınız.

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.