[XenGenTr] Forum ikonlarını özelleştir - Türkçe

XF 2.0 [XenGenTr] Forum ikonlarını özelleştir - Türkçe 1.0.1

indirmek için izniniz yok
Bu eklenti, add-ons XenForo 2.0.X ile uyumlu ve stabil olarak çalışmaktadır.
Çalışıyor ve tam istenilen sürüm bile diye bilirim :D

tam olarak nerede hata yapıyorum abi @eTiKeT™ birde hazır seni yakalamışken eskiden ücretsiz ssl vardı sitemin linkinin yanında güvenli bağlantı yazıyordu şimdi bağlantı güvensiz diyor abi onu da nasıl güvenli yapabilirim acaba @LaDezs

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
.png degil eklediğiniz ikon .gif isimleri ve uzantılarını doğru belirleyin. SSL için ise @LaDezs ile iletişim kurunuz.

Eger Admincp Eklediğiniz ikonu görüyorsanız o zaman tamanız ile alaka bir durum söz konusudur. Bunu doğrulamak için ise default temanızda durumu kontrol ederek doğrulayabilirsiniz.

Eger Admincp Eklediğiniz ikonu görüyorsanız o zaman tamanız ile alaka bir durum söz konusudur. Bunu doğrulamak için ise default temanızda durumu kontrol ederek doğrulayabilirsiniz.
yok hocam admimcp de eklediğim ikonu göremiyorum maalesef üstteki resimdeki gibi tekrar koymak istemedim admin giriş bilgierlim var sizde müsait zamanda bakarmısınız rıca etsem ilerde benle aynı hatayı alan arkadaşlara da çözümü göstermiş olursunuz

evet hocam o forum da gözüküyor ama diğer forumlarda gözükmüyor örnek

Screenshot_2020-02-14-00-19-14-745_com.hsv.freeadblockerbrowser.webp

ne kadar bölüm varsa o kadar aynı ikondan mı ftp ye atacağız atıyorum 30 bölüm varsa o ikon dosyasından 30 tane mi atacağız sadece hidayet merkezi bölümünde gözüküp diğer forumlarda gözükmemesinin sebebi nedir hocam ben tüm forumların ikonları öyle Türk bayrağı olsun istiyorum ne yapmam lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri