Hostinger gayet güzel iş çıkarmışsın hocam. Öğrenmek istediğim buydu.Dalgaya almak değil. Benimde 9 tane sitem var. İyi optimize edilmiş yazılım ile hepsi halloluyor. Managed cloud hosting | 4X more speed | 99.9% uptime burada başlangıç paketini kullanıyorum. 9 tane sitenin 6 sını aktif olarak kullanıyorum. Max 1.5 gb
Ekli dosyayı görüntüle 29289
Benim instagram 45 k ya yakın sayfam var. Oradan linki yönlendiriyorum. Günlük 3-4 k lık hitim var. 45 e yakın eklenti var ona rağmen durum böyle. Ram sandığınız kadar önemli değil. Eğerki paylaşımlı kullanıyorsanız o zaman durum sıkıntılı. Paylaşımlı kullanılmaz. Bunun içinde redis de var. Litespeed de var kendi içinde yüklü güvenlik yazılımı da var. İyi optimize edilmiş ve iyi bir yazılımla birleştirilmişse. O kadar da çok büyük şeyler almaya gerek yok. Para kolay kazanılmıyor. İnanmıyorsanız canlı kayda alayım bakın.
Hetznerde 4 ile 8 GB ram arasında fiyat farkı az. Bu arkadaşın lokasyon Almanya. Onu hetznere yönlendirmek mantıklı görünüyor. Ya 8 Euro ya da 13 Euro verecek. Euro kazanan insan onu etkilemeyecek.