XenForo 2.3.X Kullananlar Yardımcı Olabilir mi?

Tekrardan merhaba,

Rica ederim :) XGT ürünleri dışında bir eklenti yok, @eTiKeT™ abi zaten hepsini kısa bir sürede günceller. Hatta belki güncelleme almışta olabilir eklentiler. Sadece benzer konular eklentisi için güncelleme gelir mi bilmiyorum, onun içinde gelir gibi gözüküyor.

Eğer ki tüm eklentiler güncelse, test bir forumda @Apyazılım 'ın dediği gibi yükseltme deneyebilirsiniz. Ama ben acele etmenizi önermem, biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır. Hiç değilse, 1 veya 2. ayı dolduralım xf2.3'ün çıkışından itibaren.

Ama yinede mevcut datalarınızı test bir domaine yada subdomaine kurup, yükseltme deneyebilirsiniz. Baktınız başarılı sonuçlandı bir problem yok, direkt yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
Bazı testler yapmayı planlıyorum umarım başarılı sonuç elde ederim. @Ugur arkadaşımız eminim "Benzer Konular" eklentisini günceller ve birkaç küçük dokunuşla 2.3.X için güzel bir çalışma ortaya çıkarır.

Bu arada Default tema kullandığım için ekstra bir eklentiyle sistemi yormak istemiyorum. İlerleyen zamanda özel bir tema tercih edilebilir ama şuan yoluma Dafult temayla devam etmeyi düşünüyorum. Bilgiler için teşekkürler.

Ben şuan 2.3 kullanıyorum ve performans olarak çok iyi geliştirdiklerini söyleyebilirim. Eğer eklentiden yana sıkıntınız yoksa bence kullanın derim. Ben şuana kadar herhangi bir sorun göremedim.
Evet, dediğiniz gibi bir kaç forumda da performans olarak artış gözlemlendiği yazılmış fakat güncelleme esnasında yaşanılan sorunlar ve sürüm yükseltmesi almayan tema - eklentiler birçok kullanıcının canını sıkmış gibi görünüyor.

Ben şuan 2.3 kullanıyorum ve performans olarak çok iyi geliştirdiklerini söyleyebilirim. Eğer eklentiden yana sıkıntınız yoksa bence kullanın derim. Ben şuana kadar herhangi bir sorun göremedim.
Bu arada "Hakkınızda" bölümündeki sitenizi incelemek istedim açılmıyor farklı bir alan adı üzerinde mi kurulu yeni sürüm?

Bu arada "Hakkınızda" bölümündeki sitenizi incelemek istedim açılmıyor farklı bir alan adı üzerinde mi kurulu yeni sürüm?

Şuan yeni bir proje kuruyoruz. Hakkımda bölümü güncelledim. Ancak şöyle söyleyebilirim; başka bir foruma daha güncelleme yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Buradaki tek sorun eklentiler ki çoğu eklenti artık güncellendi zaten. XenGenTR ekibi de kısa süre içerisinde eklentilerini güncelleyeceğini de tahmin ediyorum.

Şuan yeni bir proje kuruyoruz. Hakkımda bölümü güncelledim. Ancak şöyle söyleyebilirim; başka bir foruma daha güncelleme yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Buradaki tek sorun eklentiler ki çoğu eklenti artık güncellendi zaten. XenGenTR ekibi de kısa süre içerisinde eklentilerini güncelleyeceğini de tahmin ediyorum.
Anladığım kadarıyle siz sıfırdan kurulum yapmışsınız ben ve benim gibiler güncelleme yapacak bu yüzden sorunla karşılaşmamız kaçınılmaz olabiliyormuş. Zaten belli başlı uygulamalar kullanıyorum umarım @eTiKeT™ ve ekibi kısa sürede popüler olan eklentilerin sürümlerini uyumlu hale getirirler. Bazı eklentiler güncel olmadığı için açıkçası sürüm yükseltmek mantıklı gelmiyor.

Bu arada Google Speed üzerinde siteniz hem mobil hem de masaüstü %100 performans gösteriyor. Bu da 2.3X sürümünün farkını gözler önüne seriyor.

Anladığım kadarıyle siz sıfırdan kurulum yapmışsınız ben ve benim gibiler güncelleme yapacak

Farklı forumlara da güncelleme yaptım. Eklentileri devre dışı bırakıp güncelleme yaptıktan sonra herhangi bir problem yaşanmıyor. Kod yapısı değiştiği için, elle müdahale ettiğiniz CSS değişikliklerini de sıfırlamanız gerekiyor. (extra.less)

Zaten belli başlı uygulamalar kullanıyorum umarım @eTiKeT™ ve ekibi kısa sürede popüler olan eklentilerin sürümlerini uyumlu hale getirirler. Bazı eklentiler güncel olmadığı için açıkçası sürüm yükseltmek mantıklı gelmiyor.

Eğer aktif olarak kullandığınız eklentiler 2.3'e güncellenmediyse tabi ki beklemenizde fayda var. Ancak olmasa da olur dediğiniz eklentileriniz falan varsa, o zaman güncellemenizi tavsiye ederim.

Farklı forumlara da güncelleme yaptım. Eklentileri devre dışı bırakıp güncelleme yaptıktan sonra herhangi bir problem yaşanmıyor. Kod yapısı değiştiği için, elle müdahale ettiğiniz CSS değişikliklerini de sıfırlamanız gerekiyor. (extra.less)
Güncelleme sırasında bu dediklerinizi dikkate alacağım.

Diğer hususta şuan Önek eklentisi yayınlanmamış görünüyor onu da paylaştıkların da sürüm yükseltmeyi deneyeceğim.

ben güncelleme yaptım fakat lisanslı temalarım haricinde geçici kayıbımdan başka bi kayıp yok. onlarda güncellenince kaldığım yerden devam inşallah...

Diğer hususta şuan Önek eklentisi yayınlanmamış görünüyor onu da paylaştıkların da sürüm yükseltmeyi deneyeceğim.
ben güncelleme yaptım fakat lisanslı temalarım haricinde geçici kayıbımdan başka bi kayıp yok. onlarda güncellenince kaldığım yerden devam inşallah...
Görselde var olan uygulamalar çalışıyor mu ? Kullandığınız var mo?

1721061064777.webp

Görselde var olan uygulamalar çalışıyor mu ? Kullandığınız var mo?

Ekli dosyayı görüntüle 26972

SEO Uyumlu Bağlantı Düzenleyici eklentisine ihtiyacınız kalmadı. XenForo kullanan Türkler adına büyük adımı önceden attık ve 2.3 te düzeltildi.

Diğer eklentileri bilmiyorum ancak benzer konular eklentisini değil Enhanced search eklentisini kullanıyorum. Otomatik olarak getiriyor zaten konu altına. Sadece resimli değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri