Bazı testler yapmayı planlıyorum umarım başarılı sonuç elde ederim. @Ugur arkadaşımız eminim "Benzer Konular" eklentisini günceller ve birkaç küçük dokunuşla 2.3.X için güzel bir çalışma ortaya çıkarır.Tekrardan merhaba,
Rica ederimXGT ürünleri dışında bir eklenti yok, @eTiKeT™ abi zaten hepsini kısa bir sürede günceller. Hatta belki güncelleme almışta olabilir eklentiler. Sadece benzer konular eklentisi için güncelleme gelir mi bilmiyorum, onun içinde gelir gibi gözüküyor.
Eğer ki tüm eklentiler güncelse, test bir forumda @Apyazılım 'ın dediği gibi yükseltme deneyebilirsiniz. Ama ben acele etmenizi önermem, biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır. Hiç değilse, 1 veya 2. ayı dolduralım xf2.3'ün çıkışından itibaren.
Ama yinede mevcut datalarınızı test bir domaine yada subdomaine kurup, yükseltme deneyebilirsiniz. Baktınız başarılı sonuçlandı bir problem yok, direkt yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
Bu arada Default tema kullandığım için ekstra bir eklentiyle sistemi yormak istemiyorum. İlerleyen zamanda özel bir tema tercih edilebilir ama şuan yoluma Dafult temayla devam etmeyi düşünüyorum. Bilgiler için teşekkürler.