Arkadaşlar xf2 kullanıyorum paralı bir eklentisi var ücretsizini bulabilirmiyim basit birşey olması gerek? 
Anasayfamda hocam sağ da siledebarın altında sitem bu www.aofdersler.com

altına buton da ekledim de hoş olmadı. güzel bir resim ekleyip link verirseniz ilgi sayfaya yönlendirebilirsiniz. bu arada hoş değil hocam, adam yaparım demiş, sıkıştırmanın manası yok; herkesin bi hayatı var, vakit bulunca yapar paylaşır. beklicez : )@eTiKeT™ hocam durum nedir?![]()
Ne yazık ki halen bir gelişme yok,bir ara başlamaya niyetlendim ama istediğim gibi bir js ile sayım yapan görsel ve işlevsel olara iş görecek hazır bir kod yapısı bulamadım. Genelde çok kalabalık ve gereksiz bir yapıda olanları gördüm sonra diğer işe devam ettiğim için bıraktım.@eTiKeT™ hocam durum hakkında bilgi verebilme şansınız varmı acaba?
Ne yazık ki halen bir gelişme yok,bir ara başlamaya niyetlendim ama istediğim gibi bir js ile sayım yapan görsel ve işlevsel olara iş görecek hazır bir kod yapısı bulamadım. Genelde çok kalabalık ve gereksiz bir yapıda olanları gördüm sonra diğer işe devam ettiğim için bıraktım.
Ama dediğim gibi yazacağın önünde sonunca![]()
peki bunu mobilde nasıl göstericez hocam sitem bu www.aofdersler.com
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.