Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tekrar geçiş yaparım bunu en baştan nasıl çözeceğim?Bunu düzeltemezsiniz. Geçiş sırasında veri çekeceğiniz veritabanının dil karakter seti ne ise onu belirtmelisiniz. En baştan geçiş yapmanız lazım. Bunun bir çözümü yok.
Geçiş sırasında dil karakterini yazacaksınız. Veri alınacak forumun database bilgilerini girdiğiniz alandan gireceksiniz.tekrar geçiş yaparım bunu en baştan nasıl çözeceğim?
localhosttaki phpmyadmin de utf8_general_ci yazıyorGeçiş sırasında dil karakterini yazacaksınız. Veri alınacak forumun database bilgilerini girdiğiniz alandan gireceksiniz.
default karakter seti latin1_swedish_ci yaptımmantık olarak xenforo paneline ne vermeniz gerekiyor? Sizden istediği ben neyi utf8'e convert edeceğim demesidir. o halde latin1_swedish_ci yapacaksınız. Ben bir çok mybb sitesi geçirdim. Bu gibi sorunları ya mybb üzerinde veritabanını convert ederek çözdüm ya da xenforo üzerinde.
katogeride foruma ad belirlerken duz yazmissinmi kardesdefault karakter seti latin1_swedish_ci yaptım
force karakter seti utf8 olarak ayarlı bıraktım
sıfırdan tekrar deniyorum
Yok hocam düzelmedi yine aynı bunun bir çözümü yok mu nasıl düzelecek bu?mantık olarak xenforo paneline ne vermeniz gerekiyor? Sizden istediği ben neyi utf8'e convert edeceğim demesidir. o halde latin1_swedish_ci yapacaksınız. Ben bir çok mybb sitesi geçirdim. Bu gibi sorunları ya mybb üzerinde veritabanını convert ederek çözdüm ya da xenforo üzerinde.
anlamadım hocamkatogeride foruma ad belirlerken duz yazmissinmi kardes
kardes admincpden gec forumlar > kategoriler ve forumlara orda kategori ve forum olusdur gor ayni hata vericek miYok hocam düzelmedi yine aynı bunun bir çözümü yok mu nasıl düzelecek bu?
anlamadım hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.