R10 Vs Zyrein Tartışması Hakkında Görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coşkun aynısını benim içinde uygulamıştı. Olwa için (:

İyi güzel hoş adam ama; nedense çoşkun için konu para pul olunca işler ciddi manada değişiyor. Ben milyonlar harcadım benim yerime kimse gelemez. Bu piyasayı ben yönetiyorum benim dediğim olacak (düşüncesinde) kanısındayım..

Olwa'yı sattım çünkü yüksek maaliyetli yatırımım yoktu. Çok da iyi bir ortam yakalamıştık aslında, satarak hata ettiğimi geçen sene anladım. Sahibinin düşüncesi varsa tekrar beni bulabilir. :)

Bu böyle engellenemez. İlla ki birisi gelecektir. A sitesi b sitesi fark etmez.

Ben bütçeden çok beyin takımının bunu başaracağına inanıyorum. 4 yetenekli yönetici ile çağ kapatıp, çağ açılır.

zyrein
( Şahsi Düşüncem )

Merhaba arakdaşlar malum Türkiyede şuanda en çok üyesi ve aktif olan webmaster forumu R10. Fakat yakınlarda açılan bir webmaster platforumu olan Zyrein R10 rakip oldu ve bana göre gayet başarılı hoş bir forum kurmuşlar light temada eklenirse dahada güzel bir forum olacağını düşünüyorum

Fakat bu Zyrein açılınca şöyle bi durum oluştu R10 yönetimi Zyrein kayıt olan kullanıcıları kendi forumlarında banlamaya başladılar . Nekadar etik ve doğru oşduğu tabi tartışılır. Ama bana göre böyle bir hakları yok kullanıcı istediği web siteye üye ve ya abone ola bilr. R10 alınan üyleikler unutmayalım ki ücretli yanı para verip alınıyor. Malesef banlanınca iade de söz konusu değil. Hala R10 yönetimi bu konuda bir açıklmada bulunmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 26479

Zyrein yönetimi ise bu konuya şöyle bir cevap verdi :

Ekli dosyayı görüntüle 26480

Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir.

Unutmayın amaç kimeseyi kötülemek ve övmek değildir. Herkes şahsi düşüncesini paylaşıyor. Propaganda yapılmazsa sevinirim.

zyrein de tema kopyalamayı bitirmiş sanırım.
Ama birçok özelliğinin çalışmadığına eminim.

1717325028008.png
1717325083267.png

1717325127008.png

1717325182093.png
1717325559956.webp

Bu tema synapsede 100$ zaten hocam almışlar direkt.
Aslında bu tema Kingz.net için tasarlanan özel bir tema. Ne yazıkki ben bunu sonradan öğrendim.
Bahsettiğin kişi bu temanın replikasını yapmış ve 200€ satıyor. Tema eklentiler olmadan bir işe yaramıyor ve satan kişiden düzgün destek alamıyorsun. Hatalar var diyorsun ve zorlaya zorlaya sana tek tek eklentileri atıyor. Eklentilerin birçoğu kingz.net için özel tasarlandığından asıl eklenti yapımcısından destek de alamıyorsun.

Bahsettiğin kişi ile herşey hazır kurulu olarak (Full paket Hazır site olarak) anlaşılmasına rağmen bu kişi yukarda bahsettiğim gibi isteye isteye zar zor eklentileri alıyorsun adamdan.
Birçok yerini kendim düzelttim. Eğer iyi bir bilgisi olmayan kişi satın alırsa tema elinde çöp olur.

Aslında bu tema Kingz.net için tasarlanan özel bir tema. Ne yazıkki ben bunu sonradan öğrendim.
Bahsettiğin kişi bu temanın replikasını yapmış ve 200€ satıyor. Tema eklentiler olmadan bir işe yaramıyor ve satan kişiden düzgün destek alamıyorsun. Hatalar var diyorsun ve zorlaya zorlaya sana tek tek eklentileri atıyor. Eklentilerin birçoğu kingz.net için özel tasarlandığından asıl eklenti yapımcısından destek de alamıyorsun.

Bahsettiğin kişi ile herşey hazır kurulu olarak (Full paket Hazır site olarak) anlaşılmasına rağmen bu kişi yukarda bahsettiğim gibi isteye isteye zar zor eklentileri alıyorsun adamdan.
Birçok yerini kendim düzelttim. Eğer iyi bir bilgisi olmayan kişi satın alırsa tema elinde çöp olur.
Birkaç gün önce zaten bu kişiyi forumda paylaşmıştım. Enxf gibi forumlarda da şikayet etmek istedim fakat her yerden banlandığım yanıma kâr kaldı.
Kingz'e de kendisi tasarladığı için o şeye güvenmiştim. Fakat dediğiniz gibi bütün tema kingz'e uyumlu olarak kodlanmış. Kendisi bile sitesinde edit yaparak çalıştırıyor.
5 günlük uğraşım sonucu tema adam oldu fakat kullanmayı düşünmüyorum. Belki bende satarım ileride.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri