OltaMisina.CoM - ClassField ( İlanlar ) Canlı testi

Oltamisina Classified ( ilanlar ) eklentimi bitirdim, belki biraz daha geliştirebilirim aklımda bir kaç küçük şey daha var. Eklenti XenForo forumunuzu gerçek bir alım-satım platformuna dönüştürür. Sadece ilan açmakla kalmaz; teklif, ödeme, kargo takip, teslimat onayı ve iade yönetimi gibi uçtan uca bir e-ticaret deneyimi sunar. Her adımda otomatik bildirimler gönderilir, tüm süreç şeffaf ve güvenli biçimde yönetilir.

Bu sayede kullanıcılar hiç bir şekilde birbirleri ile iletişim kurmaya gerek kalmadan işlemlerini tamamlar.

Özellikleri

* Eklenti admin panelde yeni forum ekle dediğinizde forum seçeneği altında ki seçeneklere ek olarak " ilan forumu " ekler
* İlgili forumda yeni bir gönderi oluşturacağınız esnada Fiyat, Para Birimi (TL/USD/EUR/GBP), Ürün Türü, Marka, Model, Ürün Durumu (Sıfır / İkinci El / Hasarlı-Parça), Kargo seçeneği (Satıcı Öder / Alıcı Öder / Elden Teslim) gibi bilgileri ve ürün görsellerini dosya ekle butonu ile eklersiniz ancak burada eklenen görseller normalde olduğu gibi mesaj alanı altında değil, eklenti panelinde görülür ve xf nin kendi yapısını kullanır.
* Liste görünümünde Kapak fotoğrafı yer alır bunu ilanın ilk resminden çeker, satıldı olarak işaretlenen ilanlara satıldı damgası basar ve ilgili konu hafif soluklaşır.
* Benzer İlanlar ve Satıcının Diğer İlanları sekmeleri — ilan sayfasında slider ile gösterim.
* Eğer kullanıcı ilanı takip ediyor ise, fiyat güncellendiğinde ilanı takip eden kullanıcılara otomatik bildirim gider. Bu XF nın konu ıcınde ki takip et butonu ıle entegre calısır.

Satın Al butonu — alıcı doğrudan satın alma talebi gönderir, satıcıya bildirim gider.
Teklif Ver — alıcı istediği fiyatı ve opsiyonel mesajını girerek teklif verir
Satıcı gelen tüm satın alma taleplerini ve teklifleri overlay panelden görür
Satıcı her teklifi / talebi kabul veya reddedebilir ve ilgili kullanıcılara bildirim gönderilir
Alıcı bekleyen teklifini iptal edebilir.
Alıcı alımı iptal et butonu ile satın almayı iptal edebilir ve satıcıya bildirim gider.

Harici Satış — ilan forum dışında satıldıysa satıcı Satıldı Olarak İşaretle butonuyla ilanı kapatır ve otomatik olarak not eklenir.
İlan otomatik Satıldı prefix'i alır, alım-satım butonları kaybolur
Satışı Geri Al — satıcı moderatöre talep gönderir, moderatör onaylarsa ilan tekrar satılık hale gelir

IBAN üzerinden güvenli ödeme akışı — satıcının IBAN bilgileri sadece yetkili alıcıya gösterilir
Alıcı ödemeyi yaptıktan sonra Ödemeyi Yaptım butonuna basar, satıcıya bildirim gönderilir
Satıcı ödemeyi kontrol eder, Ödemeyi Onayla ile satışı tamamlar
IBAN görüntüleme izni ACP'den ayrıca ayarlanabilir
IBAN ve IBAN Ad Soyad custom user field'ları kurulumda otomatik oluşturulur ve kullanıcı bu bilgileri kişisel detaylar alanından doldurur.

Satın alma işlemi başladığında ve ödeme yapıldıktan sonra beliren kargo adresi gönder butonu ile alıcı kargo adresini özel mesaj olarak satıcıya gönderir
Satıcı kargo firmasını seçer ve takip numarasını girer, alıcıya bişldirim gönderilir ve bu bilgiler ilan panelinde yer alır.
Takip numarasına tıklandığında ilgili kargo firmasının takip sayfası otomatik açılır
Satıcı takip numarasını teslimat onaylanana kadar güncelleyebilir
Alıcı teslim aldığında Teslim Aldım butonuna basar, satıcıya bildirim gönderilir ve teslimat tarihi kaydedilir

Teslim alındıktan sonra 3 gün içinde iade talebi gönderilebilir
Alıcı iade sebebini yazarak talep gönderir, satıcıya bildirim gönderilir
Satıcı kabul veya reddedebilir, alıcıya bildirim gönderilir
İade kabul edilirse satıcı aynı yukarıda olduğu gibi iade kargo adresini özel mesaj ile gönderir, alıcıya bildirim gönderilir
Alıcı ürünü kargolar ve takip numarasını sisteme girer, satıcıya bildirim gönderilir
Satıcı iade ürünü teslim alır ve İadeyi Teslim Aldım butonuna basar
Satıcı IBAN üzerinden para iadesini yapar ve İadeyi Gönderdim butonuna basar, alıcıya bildirim gönderilir
Alıcı parayı aldığını İadeyi Aldım butonu ile onaylar, işlem tamamlanır
İade tamamlandığında ilan otomatik olarak tekrar satılık hale gelir

Tüm adımlarda XF native alert sistemi kullanılır
Her bildirimde ilan başlığına tıklanabilir link bulunur
Kullanıcılar bildirim tercihlerinden istemediklerini kapatabilir.
20+ farklı bildirim türü

4 ayrı prefix satılık satıldı satış aşamasında teklifleri alıyor. Her prefix ilan durumuna göre otomatik gelir.
Satış aşamasında olan bir ilana teklif verilemez satın alınamaz işlemin bitmesi beklenmelidir ilgili panelde de uyarı yer alır.
İlana teklif gelmeye başladığında ise prefix teklifler alınıyor' a döner ve ilan panosunda aktif teklif sayısını diğer kullanıcılar görebilir.

ve daha bir çok özellik hepsini yazmak yorucu oluyor :D

Canlı teste beklerim sevgili arkadaşlar:.

Geçenler de bir kaç kişi siten hakkında girdiğimle çıktığım bir oldu diye sitem etmişti.

Adamlara bence hak vermen lazım. @hasannakyuz

Büyük bir platform değilsen eğer, bu karmaşa da bir forum sitesine girmeyi açıkcası bende kesinlikle girmek istemem. Az önce bir bakayım dedim. Neyin nerede olduğu belli bile değil. Yani tamamen r10'a çevirmişsin forumu.

Boş bulduğun yere birşeyler eklemişsin. Buda forum sitende çok fazla karmaşıklığa sebeb veriyor. Kullanıcıyı yoran temalardan kaçın bence.

Bu benim düşüncem tabi. Burada ard niyet arama, senin için birşeyler söyleniyor aslında.

1775327650736.png

Geçenler de bir kaç kişi siten hakkında girdiğimle çıktığım bir oldu diye sitem etmişti.

Adamlara bence hak vermen lazım. @hasannakyuz

Büyük bir platform değilsen eğer, bu karmaşa da bir forum sitesine girmeyi açıkcası bende kesinlikle girmek istemem. Az önce bir bakayım dedim. Neyin nerede olduğu belli bile değil. Yani tamamen r10'a çevirmişsin forumu.

Boş bulduğun yere birşeyler eklemişsin. Buda forum sitende çok fazla karmaşıklığa sebeb veriyor. Kullanıcıyı yoran temalardan kaçın bence.

Bu benim düşüncem tabi. Burada ard niyet arama, senin için birşeyler söyleniyor aslında.

Ekli dosyayı görüntüle 32205
burada site incelemesi için bir konu açmadım hocam eklenti testi için konu açtım :D Burada bir demo hesabı vermek daha doğru olacaktı o kısımda hem fikir olabiilrim.

Kullanıcı adı : omuser
password : 1111

İlanlar ve açık arttırma eklentimi tek bir eklenti haline çevirdim % 80 oranında tamamlanmış hali test için ve fikirleriniz için açıktır. Bazı alanlarında hatalar mevcut %100 için üzerinde hala çalışıyorum bir kaç güne tamamen hazır olacak.

Mobilde ilanlar küçük kalıyor ve ortalanmamış vaziyette, sola yapışık duruyor ve sağda çok boşluk gözüküyor. Buradaki ürünler kısmının tasarımını alabilirsin, drogan ticaretin

Mobilde ilanlar küçük kalıyor ve ortalanmamış vaziyette, sola yapışık duruyor ve sağda çok boşluk gözüküyor. Buradaki ürünler kısmının tasarımını alabilirsin, drogan ticaretin
Dragon ticaretine de bakıyorum ara ara eklenti bende mevcut, evet mobil tarafa henüz girişmedim. Mobilde yorum alanında da sorun var gibi tek tek bakıcam hepsine inşaallah, tam bittiğinde resmi sitede satışa sunucam, bunu ve diğer 20 eklentimi

OltaMisina - Multi Language' de artık muradına erdi.

Google testleri başarılı en/de url yapısı, Story eklentim ile entegre, Türkçe yazdığınız metin, story,yorum yabancı kullanıcılara kendi dillerinde görünür, aynı şekilde en/de olarak girilen içerik ya da story, story yorumları, makaleler, makale yorumları da tamamen size türkçe görünür. hreflang sorunsuz. Google testleri şimdi bitti ve kullanımda. Test için uğrayabilirsiniz.

Hedeflediğimiz yere son bir kaç adım...

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

3c8cf18f-c33b-4e44-97c7-ab59e615d0f3.jpg Screenshot_3.png

Screenshot_1.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri