Şimdi şöyle bir sorun var tüm üyelerde çalışıyor. Beğeniyor cevap yazıyor vs görüyor ama ziyareticler nasıl oluyorsa belirli konuları beğenmeden görüyor örnek konu
Sentry Mba - Netfilix ACC
Bu kullanıcı grubunun yetkileriniz kontrol edin bence.Şimdi şöyle bir sorun var tüm üyelerde çalışıyor. Beğeniyor cevap yazıyor vs görüyor ama ziyareticler nasıl oluyorsa belirli konuları beğenmeden görüyor örnek konu
Kontrol Ettim hersey olması gerektiği gibiBu kullanıcı grubunun yetkileriniz kontrol edin bence.
xenforo 2.1 kullanıyorsunuz.Kontrol Ettim hersey olması gerektiği gibi
Bu eklentiyi kullandığınız XF versiyonu nedir ?[hide] mesaj [/hide] yapıyorum ama gizlemiyor neden
2.0.12 daha önce çalışıyodu sildim yenidwn yükledim gizlemiyorBu eklentiyi kullandığınız XF versiyonu nedir ?
Arada baska bir eklenti falan kurdunuz mu ? Belki onunla çakışıyordur. Yoksa bir eklenti durduk yere çalışmamamızlık yapmaz. İlla değişen bir şeyler olmuştur forumunuzda.2.0.12 daha önce çalışıyodu sildim yenidwn yükledim gizlemiyor
silip yüklemiştim de biyerden aktif ediyorduk sanki hide eklentisini ilk kurdugum zamanlardada çalısmamıstı biyerden yapmıstım ama hatırlamıyorumArada baska bir eklenti falan kurdunuz mu ? Belki onunla çakışıyordur. Yoksa bir eklenti durduk yere çalışmamamızlık yapmaz. İlla değişen bir şeyler olmuştur forumunuzda.
Muhtemele şu ayarı yapmayı unuttunuz, yeni kurulum sonrası.silip yüklemiştim de biyerden aktif ediyorduk sanki hide eklentisini ilk kurdugum zamanlardada çalısmamıstı biyerden yapmıstım ama hatırlamıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.