2.2 support will be released in the following days.supports xf 2.2 ?
Eklenti detaylarında bu özelliği görebilirsiniz :XF 2.0 Eklenti - Editör uyarı sistemi - [XenGenTr] EditörNotice - Türkçe@eTiKeT™ hocam bunu yeni konu açarken yapabilirmiyiz.
Veya yeni konu açarken uyarı eklemeyi nasıl yapabiliriz.
Buna benzer birşey.
Yeni konu açarken ve cevap verirken uyarı yazısı görünsün
Bunu nasıl kullanabiliriz forum node id bundan dolayı olmuyor diye düşündüm yardımcı olabilir mısınız.You can add manually directly in the template.
Example in the thread_view template :
Search :<xf:if is="$thread.canReply()">
Add below :
Change the sentences Hello and Welcome to the forum by yours and change the ID number to the ID of your category !HTML:<xf:if is="{$forum.node_id} == 311"> <xf:css src="XenEditorNotice.less" /> <div class="Xenuyari-Govde"> <div class="Xenuyari-ikon"> <i class="fa {{ $xf.options.EditorNotice_iconSec}}" aria-hidden="true"></i> </div> <div class="Xenuyari-Mesaj">{{ phrase('Hello !') }} {$xf.XenEditorNotice_baslik|raw} <br /> <div class="Xenuyari-AltMetin">{{ phrase('Welcome to the forum') }} {$xf.XenEditorNotice_icerik|raw} </div> </div> </div> </xf:if>
Result : Screenshot
Forumun linkine tıklayın en sonda ki sayı id sidir 311 yerine o sayıyı yazın.Bunu nasıl kullanabiliriz forum node id bundan dolayı olmuyor diye düşündüm yardımcı olabilir mısınız.
Tüm cevap verlerin üzerinde görülmesini sağlamam için nasıl bir değişiklik yapmam lazım hocam.Forumun linkine tıklayın en sonda ki sayı id sidir 311 yerine o sayıyı yazın.
Ayarlarından zaten görünmesini istediğin forumları seçebiliyorsun attığınız kodun eklentiyle ne ilgisi var anlamadımTüm cevap verlerin üzerinde görülmesini sağlamam için nasıl bir değişiklik yapmam lazım hocam.
@bi0sdaddy Eklenti kurulmadan yapmak için söylemiştim. Tüm cevapların üstünde.Ayarlarından zaten görünmesini istediğin forumları seçebiliyorsun attığınız kodun eklentiyle ne ilgisi var anlamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.