0nu denemiştim hocam görünmüştü ama , Paylaşılan resim görünmedi less şablonuna ek olarak neler eklenebilir ki ? Görülebilmesi için.Sanki alttan ve üstten xf if satırlarını silseniz gözükür gibi tam emin değilim ama deneyi isterseniz.
0nu denemiştim hocam görünmüştü ama , Paylaşılan resim görünmedi less şablonuna ek olarak neler eklenebilir ki ? Görülebilmesi için.Sanki alttan ve üstten xf if satırlarını silseniz gözükür gibi tam emin değilim ama deneyi isterseniz.
Şu eklenti ile yapabilirsiniz bunu;@eTiKeT™ hocam forum katagorilerine özel uyari acabilir miyiz x katagorisine ayri uyari y katagorisine ayri uyari yapma imkanimiz varmi konu acarken ve cevap yazarken
xenforo.gen.tr
Şu eklenti ile yapabilirsiniz bunu;
![]()
XF 2.1 Eklenti - [XenGenTr] Uyarı sistemi
[XenGenTr] Uyarı sistemi Xenforo 2 için yazdığım,ücretsiz bir eklentidir. Bu eklentinin farklı bir tarzı olarakda düşünülebilir. Eklenti özellikleri, Her forum için farklı duyuru yazılabilir. Konu listesinde alt,üst konum olarak...xenforo.gen.tr
Uyarı yazacağınız foruma, admin panelde forumlar, kategoriler alanında erişebilirsiniz.hocam sagolasın kurdum ama şu ayar nerede yapılıyor orayı bulamadım admin panelde
Uyarı yazacağınız foruma, admin panelde forumlar, kategoriler alanında erişebilirsiniz.
Türkçe dosyası rar içinde yok hocameTiKeT™ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Hızlı cevap üstü uyarı sistemi - [XenGenTr] EditörNotice - Türkçe - Xenforo 2 hızlı cevap üstünde uyarılar vermenize oalank tanıyan bir blok.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.