ek nerde hocam
Kesinlikle değişik Uyarı şablonlarını seçili değişik forumlarda kullanabilme özelliği süper olur.@eTiKeT™ bencede 1 içinde bekliyoruz
birde her forum için ayrı mesaj varmı misal aforumunda 2222222222222222
b forumunda 55555555555 yazıcağımız ayrı uyarı mesaj gibi.
Link icon cok tesekkurker hocam.Konunun sağ üst köşesindeki "Dosya indir" linkinin guncellenmesi gerekiyor zannedersem.Şurdan indirebilirsini Türkçe yamasını : https://xenforo.gen.tr/xenforo-kayn...-editornotice-turkce.381/version/443/download
Anladım Hocam.Bu mümkün fakat şöyle bir sorun oluyor. Her forum için bir şablon yada ortalama 5 tane faklı uyarı olmalı ki buda sıkıntılı bir durum ne yazık ki.
Bu mesajı güncellemeyi unuttum, kusura bakmayın. Yarım saat sonra AP girince "Yarım kalmış kurulum var" şeklinde bir uyarı çıktı ve kurulum tamamlandı.Demo siteniz için acp girişi duruyormuş bende baktım ve eklenti normal kurulu görünüyor eklentiler listesinde.
hocam kızacaksınız ama ben ekli dosya göremiyorum bir foto atmanız mümkün mü?Tekrar kontrol edin...
hocam kızacaksınız ama ben ekli dosya göremiyorum bir foto atmanız mümkün mü?

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.