Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi biri konuyu çözüldü olarak işaretlerse önek otomatik olarak çözüldü ikonuna nasıl çevrilir?
denemedim ama aklıma bişi geldi.. konuyu açana çözüm sonrası mecburi önek koy seçeneği gibi birşey yapıla bilir mi acaba.. valla eklenti yapanlara saygı duyuyorum ama 1 eklenti 2 eklenti derkern dolar üzerinden bana yüklü geliyor bu.. bu tür şeyleri yazılımcı olmak şart değil çözüm bulan arkadaşların paylaşmasını beklerim.. bende bir çok farklı çözümler buluyorum yapıyorum kullanıyorum ama paylaşıcam diye yapmadığım için taktik unutupücretsiz yokmu arkadaşlar![]()
lazım olan eklentileri alsak helalinden bi 1000 dolar gider gibi geliyor hocamdenemedim ama aklıma bişi geldi.. konuyu açana çözüm sonrası mecburi önek koy seçeneği gibi birşey yapıla bilir mi acaba.. valla eklenti yapanlara saygı duyuyorum ama 1 eklenti 2 eklenti derkern dolar üzerinden bana yüklü geliyor bu.. bu tür şeyleri yazılımcı olmak şart değil çözüm bulan arkadaşların paylaşmasını beklerim.. bende bir çok farklı çözümler buluyorum yapıyorum kullanıyorum ama paylaşıcam diye yapmadığım için taktik unutupyapılan yapıldığı gibi kalıyor .. bundan sonra faydalı olması açısından paylaşım yapıcam herhalde
ya öyle tabi.. amaca yönelik olan siteler mesela burası gibi bir arkadaşın sitesi daha var @htsumer arkadaşın olması lazım memur siteleri gibi o tarz sitelere böyle eklentiler faydalı ve hatta bazen zorunlu olabilir.. ama keyfe keder açan birisi için eklentinin özelliklerinden'de yararlanmak istiyorsa o eklenti türleri 10'dan fazladır istediği şeyler... Misal ticari site olsam ticaret adına olan eklentilere para veririm çünkü bana getirisi olacaktır.. ama düz bir forumsam para vermek istemem yapmaya çalışırım.. Yav eklentiyi yapmak değilde direk temaya yapıyorum eklentiye çevirmeyi bilmiyorumlazım olan eklentileri alsak helalinden bi 1000 dolar gider gibi geliyor hocam![]()
hocam siz nasıl yaptınız eklenti ile mi manuel miücretsiz yokmu arkadaşlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.