Hocam size mesas atmistim, özel yardim icin degil, sadece bir bakarsanız.Dolar kurundan dolayı alımlarda ve satışlarda sorun yaşamamak adına biraz bekleyeceğiz. Ama dolar kurunun ineceği yok![]()
Hocam size mesas atmistim, özel yardim icin degil, sadece bir bakarsanız.Dolar kurundan dolayı alımlarda ve satışlarda sorun yaşamamak adına biraz bekleyeceğiz. Ama dolar kurunun ineceği yok![]()
Benim kendime ait lisansım var acil satmak istiyorum ama 500TL verirsen vereyim yoksa zamanımızı almayalım ilk sahibi benim son güncelleme tarihi 7.08.2021ucuz lisans satmak isteyenden alınır uçuk fiyat vermeyin bütçe maximum 300 400
ben yorumda belirtmişim kardeşim bütçem yazıyor ordaBenim kendime ait lisansım var acil satmak istiyorum ama 500TL verirsen vereyim yoksa zamanımızı almayalım ilk sahibi benim son güncelleme tarihi 7.08.2021
Hocam, aracı olmaya yardimci oluyor musunuz lisans alisinda?Dolar kurundan dolayı alımlarda ve satışlarda sorun yaşamamak adına biraz bekleyeceğiz. Ama dolar kurunun ineceği yok![]()
Hocam, aracı olmaya yardimci oluyor musunuz lisans alisinda?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.